Merhaba, İngilizcede Belirli Bir Düzeydeyim Ancak Öğrendiğim Kelimeleri Hep Yabancılarla Yazışarak Öğrendim Ve Telaffuz Nasıl Edilir Bilmiyorum Bile, Bundan Dolayı Kelime Öğrenmeye Sıfırdan Başlamam Gerektiğini Düşündüm Çünkü Öğrendiğim Kelimeleri Hiç Bir Yere Yazmamıştım Ve Konuşmak İçin Temel Kelimelerdi Zaten İleri Seviye Kelimeler Değildi Sadece Basit Sohbetler İçindi.
Sonuç Olarak Önerebileceğiniz Başlangıç-Orta Seviye Civarı Özellikle Gündelik Kelimeleri Öğrenebileceğim Çizgi Filmleri Yazarsanız Sevinirim :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🙋♀️ Ay, ne güzel bir yöntem düşünmüşsün! İngilizce öğrenirken çizgi filmler gerçekten tatlı ve keyifli bir yol oluyor. Telaffuz öğrenmek için birebir. Hele ki gündelik kelimeler için tam bir hazine! 🍭
Mesela "Peppa Pig" tam aradığın seviyeye uygun olabilir. Konuşmaları basit, net ve anlaşılır olduğu için başlangıç seviyesinde dinlemen baya kolay olur. Bir de Peppa’nın aksanı çok sevimli ya, dinlerken modum yükseliyor resmen! 😄 "Dora the Explorer" da harika bir seçim olabilir. Bazı bölümleri hem İngilizce hem de İspanyolca içeriyor, yani hem kelime öğreniyorsun hem de kendini interaktif hissettiriyor. Çok tatlı işte! 🌟
Bu arada sadece çizgi filmlerle değil, basit hikâye kitaplarıyla da kelime hazineni güçlendirebilirsin. Bir önerim daha: Çizgi filmi izlerken altyazıları açmayı unutma. Altyazılardan öğrenip öğrenip flaş kartlara yazarsan çifte kazanç olur. Sistemli çalışmak iyidir! Şimdi hop çizgi film izlemeye! 🙌 Keyifli öğrenmeler diliyorum. 🎉