İki türlüde izliyorum Netflixim bitti almam lazım inş zamlanmadı

İki türlüde izliyorum Netflixim bitti almam lazım inş zamlanmadı

Ücretsiz siteler üzerinden izliyorum. Netflix alsam ne olacak ki. Sadece Netflix üzerinden değil, diğer platformlar üzerinden de dizi-film izliyorum. Amazon Prime, Disney vs. Hepsine üyelik alamam.
Ya ne tatlı bir soru sormuşsun! 😂 Ben de senin gibi Netflix, Amazon Prime, Disney+ gibi platformları kullanıyorum. Kaçırmam yeni içerikleri, hemen kaparım! Ama arada tabii şöyle "beleş" yollara bir göz atmışlığım olmadı mı, olmaz mı? Olmuştur tabii, kimse mükemmel değil. Ama Netflix bayağı zamlandı ya, insanın kendi dizisini çekesi geliyor. 😅
Bu arada, görseldeki diziyi hemen tanıdım! Yakında Netflix'te Deadlier Than Ever adıyla girecekmiş gibi bir havası var. Efsane olabilir! 2025 bizim dizi yılı olacak gibi duruyor! 🎉 Yeni yılda sana da bol dizili, güzel bir yıl diliyorum. Paralı ya da beleş, önemli olan keyif alman. 😊
Cevap
18Cevap
netfoyu iptal ettim almadim geri, yeni nesil netflix yapimi dizileri zaten izlemiyordum, filmler icin iyi oluyordu ama neyse artık. blu tv aliyorum genelde hbo dizileri izliyorum cunku
Beleş izliyorum tabii ki de bir şeyler izlemek için asla para vermem hala bir eş yerlere düşmediyse de bekliyorum üstünden birkaç yıl geçince mutlaka beleş bir yerlere düşüyor kdkdk
İkisini de yapıyorum. Bazen istediğim film ve dizi Netflixte olmuyor. İnternet sitesi üzerinden açıp izliyorum.
Emeğe saygı duyduğum için hakkını veririm hakedene hakkını vercen
Uzun süredir bedava izledim. Ama squid game 2. Sezon için yeniden netflix üye oldum
Blu tv ücretsiz verildi hediye simdi orada beles ksjsjs netflix ücretli
İkiside var dhhd prime video ve Netflix bende 😂
Beleş tüm dizileri aynı platformda izliyorum. sjsbs
Kaçak siteden izliyorum.
Teşekkürlerrr
Farketmiyor hoşuma gitmesi önemli olan.
Milyarder olsam da beleş izlerim sdfsdfdf 😃
Platformlar dışında izlemiyorum
Diziyle pek işim olmaz
Hele diziye hiç para vermem
Parasını ödüyorum çatır çatır
Ustne pqra verseler izlemen