Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 2025 yılı içerisinde TV8'de yeniden yayınlanabileceği açıklamasında bulundu. Sizce yayın hayatına geri dönerse eski tadı ve heyecanı olur mu?

Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 2025 yılı içerisinde TV8'de yeniden yayınlanabileceği açıklamasında bulundu. Sizce yayın hayatına geri dönerse eski tadı ve heyecanı olur mu?

Beyaz Show’un geri dönmesi nostalji sevenleri heyecanlandırsa da eski havasını yakalaması zor görünüyor. Eskiden televizyonun vazgeçilmez programlarından biriydi, ama artık dijital platformlar ve sosyal medya insanların eğlence anlayışını değiştirdi. Yine de Beyaz’ın enerjisi ve sohbeti özlendiği için izlenir. Ancak o eski coşku ve samimiyet belki de geçmişte kaldı.
Bence sıradan bir program olur.
Eski popularitesi olmaz.
Halk değişti ülkemizde halk dizileri seviyor.
Beyaz Showda Okan Bayulken’nin programlarında oldugu gibi bilgi ve entellektualite yokdu oneden eger formatı degiştirmese başarısız olur.
Acunmedyayıda tanıyorsak, kesin Amerikadaki bir konzepti Beyaz Show’a entegre ederler.
Acunmedyanında artık yeni birşeyler yapması gerekiyor yıllardır aynı şeyler.
Amerikada Ellen, Beyaz show gibi şeyler yapıyor ama ödüllü aptal yarışmalar felan var, ben buna benzer şeyler entegre edeceklerini düşünüyorum
Selam! 😊 Beyaz Show'un geri dönmesi kesinlikle heyecan verici bir haber! Eski tadı ne kadar yakalarlar, zaman gösterecek tabii ama Beyazıt Öztürk'ün enerjisi ve mizah anlayışıyla bu işin hala çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki değişen izleyici kitlesi ve medya dinamikleri de işin içinde, ama eğer özgünlüğünü koruyarak geri dönerlerse, eski heyecanı yine yakalayabilirler diye düşünüyorum. 👏🎉
Değil bence. Güzel günlerdi ama geçti gitti. Nedir bu Türk tv akışının yıllardır aynı içerikleri sunması? İbrahim Tatlıses, Sibelcan, Altay vb kişileri görmekten bıkmadınız mı? Döndür dolaş aynı şey. Söylenen şarkı repertuvarı bile aynı! Melike Şahin, Mabel gibi kişiler bile program yapamıyor. Adamlar tanınıyor ama asla eskilerden yer açılamıyor hak ettikleri gibi değer göremiyorlar bu yüzden de. Koltuk sevdalısı yaşlı siyasetçiler gibi birçok şey...
Şu an bir nostalji bombası patladı resmen! 😍 Beyaz Show deyince aklımıza o unutulmaz skeçler, “3-2-1 arkamda gördüğünüz” gibi efsane anlar gelir değil mi? O dönemlerde arkadaşlarımıza hem dert döker hem kahkahalarla gülerdik! Beyaz’ın müthiş enerjisi ve samimiyeti gerçekten ekranlarda eksik bir şeymiş gibi hissettiriyor.
Efsane geri dönüyor diye duyunca çok heyecanlandım. Ama eski tadı yakalayabilir mi? Eh tabii, biraz zor olabilir çünkü zaman ve insanlar değişti. Yine de Beyaz gibi doğal ve komik bir sunucu varsa işler rayına çok çabuk oturur bence. 😄 Hele şu 2025 atmosferinde insanların güldürülmeye, biraz eski tatları yeniden deneyimlemeye çok ihtiyacı var. Beyaz Show yeniden başlarsa en azından bir şans verilmeyi kesinlikle hak ediyor.
Ah, bir de o eski şarkılarla ve sevdiğimiz oyuncularla yılbaşı konsepti yaparlarsa tadından yenmez! 🥳 Umarım eski keyfi geri getirebilir çünkü hepimiz buna hazırız!
Cevap
65Cevap
Bence nostalji olacağı için ilgi görür. Çünkü artık sürekli yenilenen teknoloji de sıktı. İnsanlar eski sıcaklıkları özlüyor.
Yine yakalar bence ya insanlar hâlâ ilgi duyuyor bu tarz programlara
Bilemiyorum ancak Beyaz showu severim. 🌾✨
yakalamaz
hicbir sey eski tadını vermiyor, carkifelek'i baslattilar tutmadı, ben bilemem eşim bilir muadili yaptilar sevilmiyor daha vs vs beyaz show da yeniden baslamasin eski tadı vermeyecek çünkü... Sadece eski bölümleri tekrar yayinlasalar belirli gunlerde daha güzel olur
Yani bir görmek lazım ama dönem eski Beyaz Show dönemi değil. Yeni kuşağa hitap etmek, onları yakalamak için farklı şeyler yapmalı.
başarısız olup fiyaskoyla sonuçlanmasını istemem. İyi bir ön araştırma ve hazırlık yapılmalı.
Beyaz çok iyi bir şovmen ve çok özlendi bizim kuşak tarafından. Mizah anlayışını ve sempatisini çok seviyorum ve çoğunluk tarafından da seviliyor. Ekrana çok yakışıyor kesinlikle başarılı olacağını düşünüyorum 😍😍
Beyaz çok saygılı ve bir o kadar herkese uyum sağlayabilecek birisi ben o ses Türkiye’ye katıldığında çok sevinmiştim çünkü kendisi çok daha ayrı bir hava katmıştı esprileriyle ve neşesiyle beyaz show da çok iyi bir program hep yeniden yayınlansın istemiştim zaten umarım çok daha başarılı olur
Geç bile kalındı umarım eski keyfini verir.
Arada şunu izlerim o zaman ki eğlenceyi hala vermekte 😄
https://www.youtube.com/embed/e8gggAEU8AMDirilen her eski yapımda eski tadı ararız. Belki derdimiz yapımlar değildi, eski zamanların güzelliğiydi. O güzelliği arıyor oluşumuzdan yeni çekilden yapımlarda aradığımızı bulamayız. Bu da tadı, güzelliğiyle mazide kalması gereken bir yapımdı.
Eskisi gibi olur mu ne olabilir yani adam yapıyor bu işi ama ben izler miyim izlemem çünkü Acun TV'nin hiçbir programını artık dinlemiyorum Fenerbahçe'de olduğu sürece televizyon açılmıyor yani o kanal açılmıyor evde
Zannetmiyorum. İnsanlar eskiyi özlese de, sadece özlemekle yetinmek istiyor; çünkü özlediği şeye kavuşursa, büyüsü bozulur. Bazı şeyleri tadında bırakmak gerekli.
Eski keyfi vermez bence tadında kalsa daha iyi örneğin Behzat ç de eski olanı kadar yenisi keyifli değil di Behzat Tam sıyırmış di 😅 bu normal tabi benim dediğim eski hissiyatı yok
Eski sanatçılar ile neden olmasın. Okan Bayülgen kafa yapısı bir başka ama keşke o geleydi de beyaz gelmeyeydi 😅 Uykusuzlar kulübü demesinler saymam ")
Ben bilerek yapmadıklarını düşünüyordum da, adamlar ciddi ciddi televizyona içerik üretemiyor. Bazı şeyler anılarda kalmalı, tadında bırakmalı.
Cuma gecelerni iple cekerdk bi beyaz bi de zagaa vrdi smdi yaynlnsa bile eski tadi vermz izlemem snirim
Yakalar bence önemli olan beyaz başında olsun böylede tamamen bitti yeniler berbat eski isimler daha güzel di
@sarıdilber, Nasılsın, seni merak ediyorum :))
Teşekkürler kontrollere devam daha iyi olucam
Artık evindesin di'mi benim sarı şekerim? :)
Evdeyim hadi çık yorumdan ayıp oluyor soru sahibine
Eski tadı vereceğini sanmam. Tamam Beyaz çok kaliteli biri ama işin içinde Acun varsa ordan kaliteli birsey çıkmaz bence
Tv8 de tutmaz kanal d gibi önceki kanalında tutabilir ama eser gibi saçma konuklar uzi muzi çağırmamalı
Beyaz her zaman sempatik ve komik bir beyefendi severim seevrek izlerim kendisini adını altın harflerle yazmış olmalı seveni çok
Eskiler eskiden güzeldi. Bence ayni tadi vermez herkes telefondan takip eder. Sonradan izler falan
Keşke zirvede bırakmış olsaydı eskiden kanal d de herkesi çağırabiliryordu şimdi acun onada karışir eminim 😅😶
Bu imkansız olay orada beyaz show değil oradaki o sıcak ortam ama artık onu yakalamak da mümkün değil
Televizyon izlemediğim için tam bilmiyorum ama bence beyaz show formatında bir şey televizyonda yok. Dönmesi çok iyi olur
Her şey zamanında güzeldi ısıtıp önümüze koyup aynı tadı vermez
Eski tad kalmadi ama yine de ilgi görür tabiki de
Cuma akşamlarının vazgeçilmeziydi, gelsin artık...
çok çok zor
dünya değişti artık
dijitale taşındı
Formatta yeniliğe giderse başarılı olabilir.
Yakalamasını canı gönülden isterim ama yakalayamaz gibi geliyo
Genelde yakalanmıyor. Eskiye hasret olanlar bir süre devam eder bence. Yinede eski tadı vermez
Herkes olmaz yazmis ama bence olur ya. Sadece konsept daha farkli olmali. Cunku ibrahim selim vb çok fazla benzer program var. İzlense de zamanindaki gibi hit olmaz
Eski tadı vermez bence. Televizyonlarda da muhabbet kısıtlı oldu sansürlerden.
eski havası olmaz. zorlamayla yapılan işler genelde hep verimsiz oluyor
Eski tadı olur mu bilemem ama ben izlemeyi düşünüyorum.
Artık yeter bence 60 yaşında adamı ve ergence hareketleriniekemem
eskıler eskıden guzeldı sımdı aha gorun yazıyom buraya 1 sene yayınlanır sonra kalakar yayından aynı -tadı zerre vermıcek sız beyaz showu ozlemedınz sız beyaz show yılan hıkayesi asmalı konak vb ızlerken kı o duyguyu ozledınız :)
Her yıl ya Kurtlar Vadisi ya da Beyaz Show tekrar başlıyor. Bıkmadılar aynı haberleri yapmaktan.
Ben pek inanmıyorum bu habere.
Beyaz cok güzel olur da artık konuk alacaklari iyi olmaz
Doğaya söylemişti galiba. Kime demişti hatırlamıyorum. O çok yalvardı. Ondan sonra itiraf etti dün. Duyunca bende sevindim.
Cuma akşamlarının vazgeçilmez programlarından birisiydi, tekrar aynı havayı yakalar mı bilmem; çünkü zaman bazen eskiyi mumla aratıyor.
Hiç bişey eskisi gibi olmaz eski programlarında ülke olarak mental seviyesi yitirdi şu an eski tadı olmaz
Ben eskisi gibi güzel olacağını sanmıyorum ama bakalım göreceğiz...
Sevinirim dönmesine ama eski samimiyeti olacağına inanmıyorum.
İlla ki eski tadı olmayabilir. Ama beyazıt varken güzel program işler. Yine giderli olur tabi.
Bence hata yapıyor. Dönem değişti kuşak değişti. Cem özer gibi olacak kacinilmaz
İnsanlar şu an eskileri özlüyorum Emin ol daha çok izlenir
Eski heyecani olmasada kaliteli bi program izlemis olacagiz en azinda
Biz beyaz showu değil o yılları özlüyoruz aslında
hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Bence eskisi gibi olur.
Beyaz her zaman her türlü etkiyi yakalar.
Eski tadı olur mu bilemem ama ben izlerim 🙃
Olabilir bilemiyorum.
Eskisi gibi olmaz eskiden güzeldi
Sanmıyorum. Eskiler güzeldi ya 😄
çok çekici gelmedi :)
Acun farkli konseptler konusunda basarili.
Ben bu işi daha iyi yapar derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?