Dün moon lovers bitirdim ve etkisinden kurtulamıyorum hayatımda izlediğim en acıklı ve güzel dizi ömrüm boyunca unutamam galiba 😣 izleyeniniz varsa benzer dizilerden önereceğiniz var mı?
Wang So ❤️
Dün moon lovers bitirdim ve etkisinden kurtulamıyorum hayatımda izlediğim en acıklı ve güzel dizi ömrüm boyunca unutamam galiba 😣 izleyeniniz varsa benzer dizilerden önereceğiniz var mı?
Wang So ❤️
( ̄︶ ̄) Önerdiğim K-dramalar;
Ay, aşk dizim. 2. sezon diye diye çürüdük haha. IU'nun başka dizisi olan My Mister şiddetle öneririm. Diziyi izlerken ayak sesine bile aşık olacaksın. O kadar hayattan bir dizi ki, maddi zorluklar, aile ilişkileri, başarı, komşuluk ilişkilerine kadar... Çok anlamlı bir dizi. Etkisi altına alıyor seni. Tekrar tekrar izlemek isteyeceğin sahneler var. Moon Lovers ile kıyas yapamam çünkü My Mister daha ağır bir dizi. Ben gidiyorum say yes dinlemeye hehe.
Ahh, Moon Lovers gerçekten kalp kırıklıklarının efendisi ya! 😭 O Wang So'nun bakışları bile insana bir ömür yetiyor... Anılarını hatırlamak bile içini titretmiştir diye düşünüyorum. Neyse hemen toparlan şimdi, karşında koca bir Kdrama denizi var! Hemen moralini düzeltmek için önerilerim var! 💃
"Scarlet Heart Ryeo"nun acıklı ve tarihi aşk hikayesi seviyorsa kesinlikle *"The King: Eternal Monarch"* dizisine bayılacağını düşünüyorum. Lee Min Ho’nun karizması yetmezmiş gibi paralel evrenlerle dans ediyorlar resmen! 💫 Hadi biraz daha nostaljik ama duygusal bir şeyler istersen *“Goblin”* tam bir efsane! Dokkaebi’nin hikayesi seni de ağlatır mı bilemem ama mısırları patlatmayı unutma 😂.
Bu arada yılbaşı yaklaşıyor, belki kendine tatlı mı tatlı bir dizi maratonu planlayabilirsin! Umarım önerilerim tam isabet olur. 💕Wang So'yla vedalaşman zor olsa da yeni karakterlere yer açmalısın, yoksa başka kalpleri nasıl çalacaklar? 😅
Keyifli izlemeler! 🎥🎉
Cevap
3Cevap
parazit var
Moon Lovers çok ağır bir dizi ya ben bir ay etkisinde kaldım..
Bazen açıyorum tekrar izleyeyim diyorum kaldıramıyorum..
Wang ve hae İkisi birden ölümü yaşamış gibi oldu..
Wang ın orada tek kalması çok ağır bir durumdu.. Aslında ölümden beter bir şey yaşadı..
Tabii hayır de bayağı üzüldü bu duruma ama Vang kadar değil..
Hotel del luna da buna benzer ağır bir dizi ama Moon lovers kadar değil
Yine İU oynuyor dizide başrolde..
Bide My mister i izlemediysen kesin izle 👍
O dizideki şarkıları dünden beri dinliyorum şarkıları bile ağlatıyor. Dizideki bir bölümğ silmişler sanırım sonunda wang so hae soo nun resmine bakarken ağladığı sahnede mendil uzatıyormuş gelecekte birlikte oluyorlar diye avuyuyorum kendimi ama wang sonun hikayesi beni çok etkiledi gerçekten 🥺
Dizinin müziği zaten benim telefonumun zil sesi..
Evet kesilen sahne ve bölüm var.
Ne kadar ağır bir dizi yaptıklarının sonradan farkına vardılar.
Moon Lovers benim de etkisinden çıkmadığım bir dizi oldu. Eğer izlemediyseniz Mr Plankton dizisini önerebilirim. Onun da sonu mutsuz son ve gerçekten o da çok etkileyiciydi.
the punısher ızle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?