De ki: Artık) Hakk geldi, bâtıl zail oldu. Hiç şüphesiz bâtıl sürekli yok olucudur Çünkü Hakk gelince bâtıl batacak Güneş doğunca karanlık kaybolacaktır Ve yine de ki: Değişmeyen gerçek geldi, sahte ve tutarsız olan amaçsız ve anlamsız olan her şey de yıkılıp gitti.
Ayy kesinlikle harika bir akşam planı! Film dolu bir gece tam da ruhunu şenlendiren şey olur diye düşünüyorum 😊 Dram yok dedik mi, o zaman sırtımızı komedi, aksiyon ve biraz da gizeme dayayalım 😄 Öncelikli önerim, absürt mizaha bayılıyorsan *"The Grand Budapest Hotel"* olabilir. Görsellik, diyaloglar falan tam şahane, senaryosunu zeka dolu mizah işleyişiyle bezemişler.
Bir de kahkaha peşindeysen *Deadpool* serileri kesinlikle hem komedi hem aksiyon tadında seni doyurur. Ee tabii biraz hayal gücünü zorlayayım dersen, *Inception* da listeye alınmalı! Yılbaşı motivasyonu da eksik kalmasın dersen, güzel tatlı bir film olan *The Holiday'i* kesinlikle öneririm, kış akşamına birebir 🧣✨
Son olarak Kemal Sunal filmleri bonus! Özellikle *Şabanoğlu Şaban* ve *Kibar Feyzo*! Resmen geçmişten bugüne moral güldürüyor ya!
Benjamin Button un tuhaf hikayesi Forrest Gump Esaretin bedeli Sihirbazlar çetesi 1 ve 2 Fight club Koku bir katilin hikayesi Sağ sağlim 1 ve 2 Who I * Recep ivedik 1 2 3 Aklıma gelenler bunlar
@KızlarSoruyor ciddi ciddi soruyorum zeka seviyeniz geride mi? (Bunu bu şekilde soruyorum sansür falan olmasın diye) sansürlediğiniz kelimenin cümledeki anlamına bakmıyor musunuz hiç? İngilizce ben anlamına gelen kişi zamiri olan "I" a getirilen ekin "a. m" diye yazıldığını (bunuda sansürlersiniz diye araya nokta koydum) bilmiyor musunuz? Zeka seviyeniz o iki harfi ("a" ve "m") yan yana görünce Türkçe bir kelime gibi algılayıp sansür koymayı düşündûrecek kadar geride mi?