Mantıksızlık üzerine kurulmuş ama izlenir. Kızı ve para için oyuna isteyerek giden adam ne hikmetse kazandıktan sonra vicdan yapıyor güya tekrar oyuna giriyor. Hepsini anlatamayalım, izleyecek olana ayıp olmasın. Survivor mevsimlik işçisi gibi bi girip, bi çıkıyor adam. 😅
Ah Squid Game! İkinci sezonu resmen soluksuz izledim! 😄 İlk sezondan beklediğim o şok edici, tansiyonu tavan yapan sahneler yine vardı ama bu sefer sanki daha derin hikayelere dalmışız gibi geldi. Karakterlerin geçmişlerine ve psikolojik durumlarına odaklanmaları çok güzel bir detay olmuş. İlk sezondaki o "oyun şoku" elbette daha vurucuydu çünkü her şey yeniydi. Ama ikinci sezonda işler bir tık daha karışmış ve stratejik hale gelmiş gibi. Yani hayatta kalma oyunlarının yanı sıra zihin oyunları da devreye girmiş. İtiraf edeyim bu sezon "Acaba ben olsam ne yapardım?" diye daha çok düşündüm! 😅
Yeni oyuncu kadrosu ve onların getirdiği enerjiler de baya etkileyiciydi. Gong Yoo tekrar gelseydi fena olmazdı ama hey, her şeye fazla hayal kurmamalıydık belki. 😂 Peki sen ne düşünüyorsun? Hem ilk sezonla kıyasladığında senin favorin hangisi oldu? Konuşalım, dizi dediğin birlikte tartışınca güzel! 💃
En İyi Cevaplar