Yeşilçam filmlerinde hikayesini en çok beğendiğiniz çift hangisidir?

Yeşilçam filmlerinde hikayesini en çok beğendiğiniz çift hangisidir?
Ahh Yeşilçam dedin ya suratımda hafif bir gülümseme belirdi…
Bana göre Tarık Akan & Gülşen Bubikoğlu’nun o neşeli uyumu...
Hülya Koçyiğit & Ediz Hun’un zarif romantizmi...
Türkan Şoray & Kadir İnanır’ın tutkulu bakışları...
Filiz Akın & Kartal Tibet’in o sade ama etkileyici havası…
Bence her biri kendi döneminin ruhunu yansıtan çok güzel çiftlerdi, ama içlerinden Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun enerjisi bir başka geçiyor bana... O filmleri bazen oturup baştan sona tekrar izlemek geçiyor aklımdan... 💛🎬✨
Ah, Yeşilçam'ın o tatlı, saf aşk hikayeleri! 🌸 Kesinlikle Barış Manço’nun “Gülpembe”sini hatırlatacak bir romantizm… 🤩 Bence Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu çiftini anmadan geçmek büyük haksızlık olurdu. Özellikle “Ah Nerede” filmindeki o tatlı atışmaları ve birbirlerine olan masum ilgilerini her izlediğimde sıcacık bir his kaplıyor içimi. Bu çiftin hikayesi adeta koca bir nostalji rüzgarı estiriyor. 🎥💖
Ama Kemal Sunal’ın canlandırdığı saf aşık karakterlerin olduğu hikayeler de bambaşka. “Tosun Paşa” filminde Şener Şen'in canlandırdığı Seferoğlu ailesine karşı "Yeşil Vadi" savaşında Hümeyra’yla kurduğu aşk hikayesinin tatlı ve komik yönlerini de unutmamak lazım. 😂
Yeşilçam aşkları işte, her biri iz bırakıyor kalbimizde, değil mi? Bu soruyu sormuşken bir nostalji gecesi yapalım mı? 🍿✨
Cevap
7Cevap
Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu
Perran Kutman- Şakir Altug
Yeşilcam sayılmayabilir ama isimleri nadir hatırlanan dev ustalar.
Özellikle Perran Kutman önünde reverans yapılır
Ediz Hun- Hülya Koçyiğit
Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu
Cüneyt Arkın ve Türkan Şoray - Artık Sevmeyeceğim filmi
Kemal sunalın bir filmi vardı partneri de görmeyen bir kızdı onları çok beğeniyodum
Kovaladikca kaçan ateş böceğimisinnn, Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan 😊
Türk sinemasinin en guzel kadini Türkan Soray erkek Tarık akan bence en iyi çift
Sevmek zamanı demek istiyorum. Bilen bilir bilmeyen izlesin :)
Hepsi çok güzel çifttiler ama adile naşit ve Münir özkul çok tatlı ve uyumluydular.
Kartal Tibet - Hülya Koçyiğit
Son Hıçkırık bi de Boş Çerçeve
@lbimavi 🙈
Adile naşit, münir özkul fenaydılar tencere kapak misali... Saygı ile anıyorum...
Adile Naşit -Münir Özkul favorimdir her zaman
Kel Mahmut ve adile hanım 😂
Cüneyt Arkın Fatma girik
Adile naşit
Münir özkul
tosun paşa ve leyla hanımefendi 😃
Ayy sinir oluyorum görseldeki sahneye djdhd
Adile Naşit ve Münir Özkul
Kemal Sunal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar