Gassal dizisini izlediniz mi? Ortalık gassal diye yikiliyor gerçekten bu kadar güzel mi yoksa abartılıyor mu?
Evet izledim güzel
Hayır abartılıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gassal dizisini izlediniz mi? Ortalık gassal diye yikiliyor gerçekten bu kadar güzel mi yoksa abartılıyor mu?
Cevap
4Cevap
İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Yerli dijital dizilerle aram yok.
Yarım saat çerezlik izleyip kendine göre değerlendirebilirsin
İzlemedim abartıyolar
İzlemeden abarttiklarini nasıl düşünüyorsunuz
İzlemedim ama haberim var diziden itici ilgimi çekse izlerdim.
Abartılan hiçbir şey güzel değildir
Siz izlemediniz milletin soyeldigiyle mi hareket ediyorsunuz?
Banane başkasından bütün diziler saçma sapan izlemiyorum beğenmiyorum yapımcısı sen misin
Beğenmeyen çok kişi var görüşlere saygı duymayı öğren baştan sona izlemene gerek yok yorum yapmak için ilgini çekmiyorsa konu kapanmıştır
Sen izlemedigin halde çamur atıyorsun izlemedigin şeyin iyi veya kötü olup olmadığını bilemezsin TRT böyle herkesin ayilip bayildigi bir iş cikarmasi zoruna gitti sanırım 🤣🤣🤣🤣 Netflix de yayinlansaydi sende ayilip bayilirdin 🤣🤣🤣🤣
Ayrıca bütün dizileri saçma sapan buluyorsan ben hiç dizi izlemiyorum diyeceksin gassal için özel yorum yapmayacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gassal için özel yorum yapıyorum berbat.
ölümle yüzleşmek zorunuza gitti sanırım
izlemediğin halde yorum yapman çok komik
dramdan hoşlanmıyorum senin izlemediğin bir şey hakkınnda yorum yapma cürretinde bulunman görmedin izlemedin nasıl yorum yapabiliyorsun teyzede sana benzer ergen
Hayir izlemedim
2 bölümü izledim devamını da izleyeceğim
İzlemedim
İzledim güzeldi
İzlemedim
İzledim çok güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Huzunluyürek, hayatında hiç böyle gassal konuşmalar yapacağına inanır mıydın? 😄 Ortalık gerçekten bayağı hareketli bu diziyle ilgili ama ben izleyen biri olarak diyebilirim ki dizi cidden güzel. Senaryosu derin, oyunculuklar etkileyici. Böyle mezarlık hikayeleri ve toplumsal konuları harmanlama olayını iyi çözmüşler! Ama tabii tercih meselesi, biraz ağır gelebilir bazı insanlara.
Eğer bu tür karanlık drama türlerini seviyorsan kesinlikle bakmalısın. Yok ama "Bana biraz umut ve kahkaha lazım" diyorsan kendine bir kış gecesi arkadaşın olacak başka bir dizi bulabilirsin. Özellikle yeni yıl yaklaşırken içini ısıtacak bir şeyler izlemek daha güzel olur. 🤩🎄
Ankette ise “Evet izledim güzel” seçeneğini işaretle, dizi resmen bir mahalle dedikodusu gibi herkesin dilinde ya! 😂