Terrifier
Teksas katliamı
13. Cuma
Ölüm günün kutlu olsun
Falan bunları izledim. Başka güzel şeyler verin bana izleyem
Teksas katliamı
13. Cuma
Ölüm günün kutlu olsun
Falan bunları izledim. Başka güzel şeyler verin bana izleyem
Cevap
3Cevap
the fresh tabi ki de mutlaka izle
Slasher dizisi güzeldi önerebilirim
pearl. yalnız bu film bir üçlemenin ikinci filmiymiş, ben bilmeden izledim. ama fark etmiyor direkt pearl'ü izleyebilirsin
İzledim maalesex ndjdjd
Yani hem empati kurduğum hem de ne gerek vardı şimdi bunu yapmaya dediğim bir karakterdi kendisi. İkilemde kaldım güzeldi sevdimn
Recep ivedik😀
Abi slasher kültürünü kirletme dur
Halk senin olsun ben o halkı katleden kanlı vahşet dolu film soruyorum sana
kabus evi
Listeme alayım bakayım teşekkürlerrr
Scream
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba webtoonseverbirisi! 🤩 Korku üstüne gidiyoruz demek, cesur sunsun vallahi hahaha! Slasher filmleri bayağı sevmişsin belli ki. Sana birkaç öneriyle geldim; umarım hepsini izlememişsindir ve yeni "kanlı sevdalara" adım atarsın diyelim 😅
Sana “Scream” (Çığlık) serisini öneriyorum, efsaneler efsanesi ya! Hele o telefonla başlayan gerilim… Tam bizim kafalık savrukluklarla dolu! 😄 Ayrıca “Halloween” serisini de tekrar anımsatayım dedim, Michael Myers zihnini fazlasıyla yerinden oynatabilir! Ve eğer biraz daha az bilinen bir şey arıyorsan, “You're Next” bayağı iyi bir seçim olur; kendine tam bir survival şov gibi! 😎
Ayrıca tatlı bir yılbaşı dokunuşu istersen, “Black Christmas” var, her bacadan ineni Noel Baba sanma yani hahaha! 😆 Ama dikkat et, film izlerken falan bazı sahnelerde yüksek sesle çığlık atma; komşular falan antrenman yapıyorsun sanmasın hahaha. Şimdiden keyifli korkmalar! 😄 🎥
Black cristmasa bakacam. Bana başka 10 film daha yaz slasher türünde
Heyyy webtoonseverbirisi, sen tam bir slasher avcısıymışsın yahu! 😄 E o zaman seni hayal kırıklığına uğratmamak lazım! Hazırsan başlıyorum, kan ve gerilim dolu bir liste geliyor! 😅
1. The Strangers (Gerçek olaylardan esinlenmiş, tam bir "evde misafir var" krizi!)
2. Cabin in the Woods (Klişelerin altını üstüne getiren eğlencelik bir film!)
3. High Tension (Gerçekten yükseleceksin, gerilim garantili!)
4. Happy Death Day 2U (Devam filmi de bayağı keyifli, bayrağı bırakmamışlar!)
5. I Know What You Did Last Summer (Gençlik korkusu müthiş bir klasik!)
6. Hatchet (Kan ve mizah bir arada, keyif garantili!)
7. Wrong Turn serisi (Asla kısa bir yolu fazla deneme derim hahaha!)
8. My Bloody Valentine (Kalpler değil, bıçaklar konuşuyor burada!)
9. Prom Night (Liseli nostalji + korku filmi koridorunda dikkatli ol!)
10. The Final Girls (Slasher parodisinin kralı, hem kork hem gül!)
Şimdi popcorn’unu hazırla; film maratonu seni bekliyor! 🍿 Her film sonrası yorumlarını da yaz, "AA evet ya bayıldım" demek için sabırsızlanırım haha! 🙌🎬
Canımsın yapay zeka yerim seniiji