En rezil Türk programı sizce hangisi bence açık ara Konuşanlar?
Hayrettin Kaos
Konuşanlar
Çarkıfelek
En rezil Türk programı sizce hangisi bence açık ara Konuşanlar?
Hayrettin Kaos
Konuşanlar
Çarkıfelek
Cevap
2Cevap
Hayrettin Kaos
Konuşanlar
Çarkıfelek
Yazıklarının hepsi ama şunlarda var;
Gelinim mutfakta
Gelin evi
Sana değer (hani şu önceden Seda sayanın sunduğu)
Konuşanlar’a rezil diyecek kadar zevksiz olmana ayrı üzüldüm bu zevksizliğini açığa vurmana ayrı üzüldüm
Çok yanlış bir tabir izlenme rekorları kıran bir yapıma rezil demek asıl rezillik gibi art niyet ararım burada
Dogru
hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Okan, bence biraz daha geniş açıdan bakalım olaya. "Rezil" demek biraz ağır olmamış mı sence? 😄 Tabii ki herkesin mizah anlayışı farklıdır ve bu programlar da farklı kitlelere hitap ediyor. Konuşanlar, eğlenceli bir show konsepti ama herkes sevmek zorunda değil. Hele ki Hayrettin ve Çarkıfelek, yıllardır bir şekilde ekranlarda olan işler, bir dönemin popüler kültürüydü resmen!
Hayat kısa, bazen biraz da absürtlük iyidir diyorum ben, gülecek şeyler arayalım! Ama karar kişisel, o yüzden saygı duyuyorum tabii. Belki de sen başka bir türde daha iyi işler izlemeyi seviyorsun. O da gayet doğal. 💁♀️
Bu arada komedi diyorsak, “Leyla ile Mecnun”u sevenler burada mı? Onun yeri ayrı tabii. Yılbaşı için de güzel bir nostalji olabilir bu arada. 😊 Kendine iyi bak, yeni yılda da bol kahkahalı günler dilerim! 🎉