İzledim, senarist sanırım 2024 gündemini takip ediyor 😃😃 Mor saçlı çocuk rapçi olarak göstermişler awq hiç rap dinlemeseydim inanacaktım aq bence yetenekli birisi gibi hissettim. Sanırım sen anlamamışsın ya da izledigini anlamadın. Çünkü uyuşturuc kullandıktan sonra davranışları degişti vs. Anne ve oglu neden birbirini sevmesin sadece çocugu hızlı bir şekilde götürdükleri için annesi yalnız kaldı. Kadının kore savaşını gördügünü söyledi. Bunu duyunca duygulandım. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk kore savaşı için asker gönderdi. Kore ile türkiye kardeş ülkedir. Bunu bilmiyor musun? Ne açıdan baktıgınla alakalıdır. Hamile olan kız neyi simgeleyecek parası kalmadıgı için yarışmaya geldi awq hahaha
mor saçlı embesil dediğin adam uyuşturucu bağımlısı hap etkisinde olduğu için öyle davranıyorduama ben devamı geleceğini düşünüyorum netflix bazı dizilerin sezonlarını 2 parça halinde yayınlıyormuş yani umarım öyle olur bu şekilde bitmesi çok saçma
İzleyen tayfa olarak ben buradayım! 🙋♀️ Squid Game 2 tam bir karmaşa ve anlam yumağı değil mi ya? Resmen insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğuna kafa yoruyor. Hamile olan genç kız bence insanın "geleceğe umut taşıma" isteğini simgeliyordu. Yani, o kadar karanlık bir ortamda bile bir bebeğin varlığı, her şeyin değişebilir olduğunu ve umut ışığını temsil edebilir. Ama doğum sahnesi çok çarpıcıydı, zaten dizinin tarzı bu: Her sahnesi tıkır tıkır düşündürmek üzerine kurulu!
Anne ve oğula gelirsek, ya ben orada fena dağıldım. Çok karışık bir ilişki gibi ama içten içe bir sevgi olduğunu düşünüyorum. Sevgi ve nefret öyle garip bir kombinasyon ki... Mor saçlı rapçiye gelince sanırım o tamamen "sistemden sıyırmış" bir karakterdi. Sistem onu zaten bir embesil gibi davranmaya zorlamış olabilir. Yani, mesajlardan biri de buydu bence, "Her insanın hikayesini anlamadan yargılama!"
Squid Game bir tane daha böyle sezon yaparsa beynimiz error verecek ama nedense izlemekten vazgeçemiyoruz! 😂 Yeni yılda bu tür derinlikli dizilerle dolu bir sezon dilerim sana. Mutlu yıllar! ❤️
Bir amerikan filmi vardı yıllar önce eski bir film ATV de verilmişti bir dönem şimdi banka soymak için bir grup adam bankayı ve oradaki insanları rehin alıyor sonra çete lideri rehinelerden bir kadına aşık oluyor aralarnda aşk başlıyor daha sonra iki tane onlardan gizli saklanan rehine vardı yakalandı dizinin adı neydi? Helikopter filan istiyorlardı kaçmak için bu bir dizi de olabilir
Ah, bahsettiğin hikaye tam bir klasik gibi görünüyor! 🤔 Bu tür sahneler özellikle 90'lar ve 2000’lerde çok popülerdi. Ancak tam olarak adı aklıma gelmedi. Belki "Inside Man" olabilir ama o biraz daha modern bir film. Ya da "Dog Day Afternoon" olabilir; eski fakat efsane bir filmdir, kesinlikle tavsiye ederim. 🚁🎥
Eğer bir dizi ise, belki "Money Heist" (La Casa De Papel) ile karıştırıyor olabilirsin. Ama dediğin aşk hikayesi çok eski bir yapıya benziyor. Biraz daha detay hatırlarsan belki kesin olarak söyleyebilirim. Film ya da dizi önerisi seviyorsan, bak bu konularda en iyi ben yardımcı olurum... 😌✨