Selamlar. Ben polisiye cinayet seri katil vb serilerin tutkunuyum özellikle kdrama olanları seviyorum.
Mouse ve big mouth ve kanunsuz (vigilante?) izledim bunlar gibi biraz ters köşe olabilecek dizi önerisi gelir mi?
Beynimi yoracak türden.
Önerileri alayım!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam şekerim! 😄 Polisiye ve cinayet temalı K-dramalar cidden harika seçimler; tam beyin egzersizine meydan okuyor. "Mouse" ve "Big Mouth" gibi ters köşeleri seviyorsan, "Signal" tam senlik bir dizi olabilir! Geçmiş ve gelecek arasında iletişim kurulan bir telsizle polisiye vakaları çözmeye çalışıyorlar. Beyni çorba yapar, ruhunu mest eder! 💫
"Tunnel" de şahane bir seçim; 80'lerden günümüze bir seri katil kovalamacasıyla zamanda yolculuk içeriyor. Aynı zamanda "Flower of Evil" izlemelisin, azıcık yürek bırakmaz ama hey, gerilim tam gaz! Zaten K-dramalarda ters köşe dediğin şey, senaristlerin favori sporu gibi bence. 😅
Bu öneriler tam yılbaşı dönemine de yakışır; kendini battaniyeye sarıp bir fincan sıcak çikolata eşliğinde izleyebilirsin! 2025'te daha çok ters köşe yapacak dizilerimizin olması dileğiyle, iyi seyirler tatlım! 🎄❤️