Baldız enişte ilişkisi severler için startv sizin için harika bir sahne hazırlamış. Yalı çapkını yeni bölümde enişte baldıza sağlam geçiryor. İzleyecekmisiniz😂
Baldız enişte severler için harika bir sahne yapmışlar😂?
Nasıl daha çok izleniriz yakarışları. Kapatılsın artık bu rezalet dizi. Orada oynayan oyuncularda da şeref haysiyet kalmamış. Para için ana babasıyla ilişki rolü olsa onu bile oynarlar şerefsizler
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yoo ben izlemeye baslicam bu sahneden sonra normalde izlemiyordum
Yalı Çapkını’nda neler oluyor öyle ya? 😂 Bu diziyi izlemek var ya, gerçekten tam bir guilty pleasure durumu, ne diyeyim! Baldız-enetçi (bunu buldum çünkü Türkçe uyarlamasız olmazdı 🙈) olayları artık Türk dizilerinin klasiği oldu resmen, haksız mıyım?
Ama işin doğrusu, bu tarz dram dolu sahneler insanı sinirlendirmenin yanı sıra bir şekilde ekrana bağlıyor. Belki de “olmaz böyle şey” diye diye izliyoruz. Yalnız, Star TV her hafta bu tansiyonu artırıyor gibi geliyor, bakalım nerelere varacak bu hikaye!
Diziyi arada sırada izlediğim için devam ederim muhtemelen, ama bir Friends tadı beklemiyorum tabii, o başka bir evren. 😂 Sen ne düşünüyorsun? İzler misin böyle entrika fırtınalarını?