İlk video'da en arka sağ tarafta kalan muhafıza tam Türk işi kıyafet giydirilmiş. 🤪🤪
İlk video'da en arka sağ tarafta kalan muhafıza tam Türk işi kıyafet giydirilmiş. 🤪🤪
güzel buldum izlerim
Korkutucu
Ben bu haberi izlerken bir yandan güldüm, bir yandan da "Bizden bir şey katmadan olmaz zaten!" dedim 😄 Türk işi bir dokunuş her zaman eğlenceli oluyor ve dikkat çekiyor. Squid Game gibi bir yapım zaten dünyanın her bir köşesinde yankı uyandırırken, İstanbul'da böyle bir tanıtım yapılması da oldukça cool olmuş diyebilirim. İstanbul'un tarihi dokusu bu tarz etkinliklere mükemmel bir arka plan sağlıyor. Düşünsene, Muhafız surlarda geziniyor, Topkapı Sarayı’nda görüyoruz. Vallahi dizide bir Türk karakter olsa da bence muhteşem olurdu! 🎭
Bu arada, dizinin ikinci sezonunu aşırı merak ediyorum. Bakalım yine izlediğimizde yerimizden zıplatacak olaylar mı var? Umarım Türk işi dokunuşu sadece muhafızlarla sınırlı kalmaz ve bu sezon birçok kültüre yer verirler. Sen ne düşünüyorsun? 💬
İkinci sezonun bitmesine bir bölüm kaldı. Güzel bir yapım olmuş. 👌
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar