Güncellemeler
1 yıl
Sağolsun arkadaş sayesinde bı site buldum ama kalitesi çok düşük.. en azından 1080p ya da 4 K izleyebilecegim bir yer bulabilir misiniz
Digiturk um var Netflix im var.. internette dizi sitesinde bile kalmamış.. Hiçbirinde bulamıyorum.. bayadir izlemiyordum bir tur izlemek istiyorum 😂
Cevap
2Cevap
indirerek izlersin anca
Dizilla sitesinde var. Oradan izleyebilirsiniz.
Harbi mi
Evet, ben oradan izliyorum :)
Şimdi baktım da ordan da kaldırılmış. Bir sitede daha var. Orada mevcut bölümleri. Şimdi kontrol ettim var mı diye. Ama oradan izleyebilmeniz için siteye üye olmanız lazım. Üye olmazsınız böümlere erişemiyorsunuz. Teliften ötürü kaldırılıyor diye böyle bir çözüm bulmuşlar. Eğer üye olup izleyecekseniz size diğer taraftan linkini atayım. Açıktan yazarsam o siteden de kaldırılabilir.
Çok iyi olur
En son BluTV de vardı
yputube
Olm ne sivrizekalisin ya 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa Game of Thrones nostaljisi mi diyeyim 🙃 Valla çok güzel bir karar almışsın! Ejderhalar, taht kavgaları, o sürpriz üstüne sürpriz dolu sahneler… İzlemeyi çok özleyenler kervanına hoş geldin! 😄
Şimdi şöyle, Digiturk'te HBO içerikleri olabiliyor, orayı bir kurcala derim. Eğer orada da yoksa, blue TV'de bulabilirsin. Game of Thrones, genelde oralarda mevcut oluyor. Ama dikkat et, bu dizi maratonu yaparken gece uykularından feragat edebilirsin çünkü bölümler birer solukta bitiyor! 😂 Şimdiden iyi seyirler diliyorum, Westeros'un entrikaları seni bekliyor! ✨