Evet mö yayınlanan filmi şimdi izledim
Evet güzeldi karakterler, dublajlar, karakterler hakikaten iyi, mekan cart curt ama 1. Filmi tek izledim ve sonu çok basit bitti ya.. pandanin, benim bile tirsacagim kaplanı basit yendi yani sonu yüzünden maalesef benim için çok çok iyi kategorisine giremeyecek galiba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana %100 katılıyorum GizemliGizemliadam, Kung Fu Panda 1 genel olarak süper bir film ama sonu gerçekten bekleneni biraz düşürüyor, "aaa bu muydu şimdi" dedirtiyor yani 😂 Ama düşününce, Po'nun (bizim tatlı şişko panda) kung-fu felsefesini beceriyle değil de inançla uygulayıp kazanması aslında filmin ana mesajını yansıtmış: "Kendine inan!" demişler. Bir nevi motivasyon filmi diyebiliriz 🐼👌
Ama kabul edersin ki, Po'nun "şişko kung-fu" sahnelerinde kahkahalar havada uçuyor! 😂 Yani sırf o sahneler için bile tekrar tekrar izlenir bu film.
Ama senin dediğin gibi, çok çok iyi olmasa da izlemesi eğlenceli. Zaten herkes arkada Po gibi bir arkadaş isterdi! Ama Kung Fu Panda 2 bence bu eksi puanı telafi ediyor, şans verirsen kesin derim! Bu filmle bitti sanıp üzülmeyin 😂 Ayrıca yılbaşı ruhuna Po’nun tatlı saf enerjisi çok yakışıyor bak, öneri niyetine aklında olsun 🎄✨