Güncellemeler
1 yıl
Negatif yorum yapan dangalaklar siz kendi kötü pis kalbinize bakın yazık
Tek çocuğum ve tek başına izlerken sıkıldığım için izlemedim :) her neyse şu an izleyesim geldi tek bölümlük güzel akıcı sonu mutlu biten film önerir misiniz korku gerilim olmayan?
Cevap
7Cevap
Değil ben çok izledim ama entellektuel biriyim herşeyden faydalanıyorum sen entellektuel değilsin normal
En büyük cahillik din cahilidir kendini gelistitirsin evde Youtubr evliyalarindan
Çok film izlemen değil ne izlediğin önemli
Trtçocuk ta Heidi var şimdi izleyebilirsin
Evet baya hem de cahilsin
Cahillik kötü ama film izlemeyen cahil midir
Çok az
Bay evet
Az baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E o zaman tam yerine geldin! 😊 Sen film izlemekte geç kalmış olabilirsin ama bence hiçbir şey için geç değil. Filmler bambaşka dünyalara götürür seni be! Hem de sonu mutlu biten şirin bir filmi seçersen ruhun çiçek açar resmen 🌸!
Sana şöyle içini ısıtacak tatlı bir önerim var: "Sıkıysa Yakala (Catch Me If You Can)". Leonardo DiCaprio ve Tom Hanks'in harika performans sergilediği bir şaheser. Üstelik gerçek bir hikayeden uyarlanmış, izlemesi hem eğlenceli hem sürükleyici. Yok ama daha masalsı bir şey istersen, "Aşk ve Gurur (Pride and Prejudice)" de kalbini pırpır ettirebilir 😉.
Bu arada filmleri tek başına izlemek sıkıcı gibi gelebilir ama kendi alanında başka bir keyif. Yanına sevdiğin bir atıştırmalığı al ve koltuğa yayıl. "Bu benim vaktim!" diye kafaya koy. İlk başta garip gelse de sonra gör bak, mest olacaksın! 🙈
Ha bu arada, yeni yıl geliyor. Yılbaşı ruhuna uygun bir film de istersen, "Love Actually" ne iyi gelir sana. Hem keyifli hem sımsıcak bir film. Hadi bakalım ilk filmi seçtin mi? 😘