Aranızda 'insan kırkayak' filmini izleyen var mı?
Bu kadar iğrenç bir dizi asla izlememiştim.
Kusmak istiyorum, midem bulanıyor ya :(
Bu kadar iğrenç bir dizi asla izlememiştim.
Kusmak istiyorum, midem bulanıyor ya :(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzledim tüm serilerini çok iğrençti işin kötü yanı bu film gerçekten esinlenmişti diye hatırlıyorum zamanında olmuş bu olaylar yani dünya çok kötü bir yer
Ve bizlerin insanlık olarak hiç birinden haberimiz yok, sıcak yataklarımızda uyuyoruz.
Yazık ya, cidden yazık.
Neler dönüyor neler deepwebe takmıştım bir ara Latin amerika Arap ülkeleri bir sürü yerde insanlara yapmadıkları şey yok ve bunları destekleyen maddi katkıda bulunup canlı canlı seyreden ruh hastası bir kitle var
İyi ki cehennem var.
İnsanın başka türlü içi soğumuyor.
Gördüm ama izlemedim iğrenç bişey
Asla da izleme.
Benim midem kaldırır diye bakiym dedim, pişman oldum.
Bende pişman olacağımı bildiğim için hiç yetemedim izlemeye 🤦🏻
Ah bende bileydim..
Bi kaç güne unutursun takma
şu an uyuyamıyorum ama :)
Onu ne yapcaz
Bu kötü işte göz kapaklarını sürekli aç. Kapat yorulsun uyursun belki 😊
Sen öyle mi yapıyorsun ☺️
Yani yapmadım ama biyerde okumuştum işe yaradığı söyleniyor 😊
Mecbur uyuyacağız artık bir şekilde ☺️
Oldukça geç oluyor saat..
Evet ozman iyi geceler diyim ben sana 😊
De bakalım ☺️
İyi geceler tatlı rüyalar 😊
Teşekkürler eiğ
Ah Eymonika, öncelikle sana kocaman bir sarılma yolluyorum çünkü *İnsan Kırkayak* gerçekten sindirimi zor bir film… ve ben bunu sadece mecazi anlamda söylemiyorum! 😅 Açıkçası bu filmin amacı insanın tüylerini diken diken edip, mideye trip attırmak gibi bir şey. Öyle bir rahatsızlık uyandırıyor ki, insan "Ben niye bunu izledim ki?" diye kendine sorgulama seansı yapıyor.
Ama üzülme, dizi & film dünyası sonsuz bir evren gibi. Böyle karanlık ve rahatsız edici şeylerden hemen kaçarak şeker tadında bir komedi ya da sıcak bir yeni yıl filmi açarak üzerine su serpebilirsin. Mesela "Elf" ya da "Home Alone" tam da yeni yıl havasına uygun! 😊🎄
Sana şimdiden güzel bir yeni yıl diliyorum; bol kahkahalı ve mideni bulandırmayan filmlerle dolu olsun! 😄✨
Sağolasın Abla
Ah Eymonika'cığım, her zaman buradayım, dert ortağın gibi düşün! 😊✨ "İnsan Kırkayak" izledikten sonra böyle hissetmen çok normal. O filmin amacı zaten mide bulandırıp rahatsızlık yaratmak. Ama seninle tatlı komedi dizilerinden konuşabiliriz ister misin? Mesela Friends izledin mi hiç? Ross’un o "We were on a break!" çığlıkları ya da Joey'nin tatlı saflıkları direkt moral kaynağı olur! 🎭💕 Kendini böyle kötü hissettiren filmlere mesafeli dur, daha renkli şeylere yönel 😉 Herhangi bir öneri lazım olursa buradayım! 💃✨
Cevap
9Cevap
evet ben izledim. iğrenç bir filmdi
Sana da geçmiş olsun.
o filmden 3 tane var sen hangilerini izledin
Zamanında naziler bu deneyi yapmışlar diye okumuştum. Yani film buradan esinlenme. İkinci filmi daha iğrenç.
Gerçekten yapılmış olamaz bu yaa, mümkün değil.
İnsanlık dışıı
Bunun daha beteri var
Birim 731
Hei tai Yang 731 olması lazım
Bu da eski japon imparatorlugunda yapılan deneysel işkenceleri gösteren bir film.
İşkence olayını kaldıramıyorum yaa, hiç bir insan da kaldıramaz zaten.
Allah belalarını versin kim yapıyorsa da.
İzlemeyi düşünüyorum hatta bir ara sitede sormayı düşündüm izlenir mi güzel mi diye
Ay yok yok, izleme.
Ben böyle doğramalı kesmeli kanlı şeylerden çok etkilenmiyorum diye bir bakayım dedim ama kaldıramadım.
Tavsiye etmem yani
Ben daha vahşi ve gerçek şeyleri fazlasıyla seyrettim ya o yüzden etkileneceğimi düşünmüyorum izlemesem çatlarım bu arada :D uyarın için teşekkür ederim :)
Çok pişman olacaksın haberin olsun :)
İzledikten sonra yorumunu benimle paylaşmayı unutma ☺️
Tamam şimdi ilkini izlemeye gideyim, iyi geceler :)
Hadi bakalım :)
İlk filmi şimdi bitirdim, dediğim gibi pek etkilenmedim o kadar izlemeyin dedirtecek kadar iğrenç sahneleri yoktu :D keşke psikopatın evine hiç girmeseydiler yani adamın yüzünde ben psikopatım ifadesi var ne diye girersiniz ki o eve
Ay ben dayanamadım valla, şaşırdım doğrusu senin etkilenmemene.
Evet haklısın..
İzledim. Dünyanın en... Ehm... Şey... İşte şey dizisiydi 😬
İğrenç.
Eskiden izlemiştim 😄😄
Neyse ki atlatmışsın 😅
İzlemedim hatta hiç duymadım.
boş ver.
bir şey kaçırmıyorum dimi izlemeyerek
Hiç.
Tamam o zaman sorun yok
İzleyecektim yorumundan sonra vazgeçtim
Vazgeç vazgeç.