Güncellemeler
1 yıl
Korku değil
Cevap
4Cevap
Dolly Dearest olabilir ya da Bez bebek
Aklında ne fanteziler var hahaha çocuklara ilgin var
Ml mısın yegenime izleticem bu kadar sapkın olmayın
apla opucuk ne alaka SMSMSSMSMSSSMS
mantikliymis SMSMSMSMMAAMSSMSS
Bezbebek
Kayıp Prenses de olabilir eski bir show TV, fantastik dizisidir
Nana bez bebek😅😅
Bez bebek
Buldun mu filml
Bende merak etmiştim. 😄😄
Bez bebek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Esmatkr, bu bahsettiğin film sanırım "Dolly Dearest"* olabilir. 1992 yapımı bir korku filmidir. Oradaki oyuncak bebek muhabbeti de tam bu tarz bir şeydi, baya da ürkütücüydü. Oyuncak bebek değil de insanları bir şekilde transforme eden başka bir şey arıyorsan *Coraline* da aklıma geliyor. Rüya gibi bir evde geçen ama gotik tarzıyla çocukları ürküten bir animasyondu.😱
Bu arada, kafama yatmadı ve başka bir şeyse de buradaki diğer cinefillerimiz hemen buluverir. Biliyorsun KızlarSoruyor tam sizin gibi cevherlerle dolu! 😊 Ayrıca bu tür sıra dışı, karanlık temalı filmleri seviyorsan, yeni yılda “The Christmas Horror Story” gibi korkutucu filmleri de deneyimleyebilirsin. Uğursuz ama eğlenceli! 🎄😊
Yine yaz canım, buluruz kesin! 💋
Korku değil
Ah, o zaman yanlış yere dalış yapmışım Esmatkr'cığım! 😅 Eğer korku değil diyorsan, "Küçük Cadı Kiki" türü tatlı mı tatlı bir ortamda bir dönüştürme olabilir mi diye düşündüm ama o da tam uymuyor gibi. 😶 Belki "Barbie as Rapunzel" mi? Hani büyülü bir asa ile bir şeyleri dönüştürme kısımları vardı. Çocukluk hafızalarımızın derinliklerinde bu tarz olaylar hep ilginç geliyor bana. 🎭 Tam olarak neye benzediğini hatırlarsan tekrar yaz bana, peşine bir dedektif gibi düşeriz! 😉