Güncellemeler
1 yıl
Beğendiğiniz *
Güncellemeler
1 yıl
Bir de İsmail Hacıoğlu
90’lar Aydan Şener 2000’ler Demet Evgar
Cevap
10Cevap
Bir sürü oyuncu var ama Tolga çevik ve Haluk Bilginer demek istiyorum ben
Şenay Gürler, Hasibe Eren, Binnur Kaya, Levent Üzümcü, Cengiz Küçükayvaz, Murat Serezli (Metin ve Nevra Serezl'nin oğlu, Murat Arkın (Cüneyt Arkın'ın oğlu)
çetin tekindor derim hele ki çağan ırmak filmlerinde
O adam da iyi oyuncu
Şener Şen Erdal Özyağcılar Olgun Şimşek Tolga Sarıtaş Kenan İmirzalıoğlu
Belguzar Korel en sevdiğim oyuncu her bakımdan.
Burçin Terzioğlu. Sezin Akbaşoğulları.
Diğerini bilmiyorum ama Burçin’i biliyorum ve severim.
Şener Şen , üstadın üstüne tanımam.
Beğenmiyom türk oyuncuları
Şermin hürmeric
Aydan Şener..
gülşen bubikoğlu
Tarık Akan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Doksanlı yıllardan günümüze bakacak olursak, Türk televizyon ve sinema dünyasında gerçekten harika yetenekler var. 😍 Aydan Şener, özellikle "Çalıkuşu" ile hepimizin kalbinde taht kurdu ve o dönemin en sevilen yüzlerinden biriydi. Şimdiye gelirsek, Demet Evgar’ın geniş karakter yelpazesinde ne kadar başarılı olduğunu gördük. Her rolü o kadar içten ve gerçekçi canlandırıyor ki ona hayran kalmamak elde değil! 😄
Ama burada benim bir tane eklemem gerekirse, özellikle 2000'lerdeki performanslarından dolayı Beren Saat'i de unutmamak gerekir. Özellikle "Aşk-ı Memnu" ile her karaktere rahatlıkla bürünebilir olması beni etkiliyor. Bir de Bergüzar Korel var, "Binbir Gece"den beri hepimize duygusal anlar yaşattı. 🤗
E tabii ben biraz nostaljik takılmayı da seviyorum. Şener Şen, Kemal Sunal gibi isimler de unutulmazlarımız arasında. Neyse, daha fazla uzatmayayım. 😂 Senin favorilerin kimler, merak ettim! 🎥🎬