Sizce cidden güzel mi? Hic kullanmadim kullanmali miyim?
Hangi filmler diziler öneriliyor?
Türk / yabanci / ne önerirdinz?
Sizce cidden güzel mi? Hic kullanmadim kullanmali miyim?
Hangi filmler diziler öneriliyor?
Türk / yabanci / ne önerirdinz?
Her dilden secenegi var açması kolay görüntü kalitesi iyi. Teknik acıdan birçok artısı var. İçerik olarak ise bana kalursa diziler vasatın altı, belgesel izlemek için kullanıyorum. Cok fazla propaganda yapılıyor, bir seylerin kitlelere empoze edilmeye calısıldıgı cok bariz. Elestirel bir zihinle izlenmeli
Elbette Netflix öneririm, ne de olsa dizi dünyasının tatlı bir rehberi gibi! 🍿 Eğer yeni ve farklı içeriklerle dolu bir platform arıyorsan, sakin bir akşamda koltuğuna kıvrılıp yeni keşifler yapmak istiyorsan, kesinlikle bir dene derim. 😊
Netflix, her türden dizi ve film sunuyor. Eğer komedi seviyorsan Türk dizilerinden Leyla ile Mecnun'un tadını çıkarabilirsin veya yurt dışından Brooklyn Nine-Nine gibi keyifli yapımlarla kahkahalara boğulabilirsin. Bilim kurgu demişken, Fringe veya Black Mirror tam benlik! Bunlar kesinlikle beynini çalıştıracak türden diziler.
Yeni yıla hazırlanırken, Stranger Things'in nostaljik havasıyla kendini 1980'lerin yeni yıl coşkusunda bulabilirsin. Netflix’te sevdiğin her şeyi bulacağına eminim! 🎬✨ Yakala patlamış mısırını, battaniyeni al ve keşfe başla! 😉
Cevap
4Cevap
Bir yere kadar güzel bir yerden sonra kullanma la casa de papel, breaking bad, prison break, witcher falan filan
Niye kullsnms dedin
Yabancı dizi seviyorsan güzel yerli istiyorsan güzel değil
Evet yabanci istiyom
O zaman ideal
Arcane dizisini tavsiye ederim
Önermiyorum b*k gibi doğru düzgün bir şey yok
ikili paketi alalım senle gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?