Komedi tarzında bir şeyler arıyorum. Mahsun J yapımı gibi güldürücü replikleri var mı? Tavsiye eder miydiniz?
Önerebileceğiniz başka komedi dizisi varsa tavsiyenizi alırım.

Komedi tarzında bir şeyler arıyorum. Mahsun J yapımı gibi güldürücü replikleri var mı? Tavsiye eder miydiniz?
Önerebileceğiniz başka komedi dizisi varsa tavsiyenizi alırım.

İki üç part izledim komedi ama aşırı bel altı
Mansun J gibi kaliteli mi peki? Bu diziye aşirı gülmüştüm. 😁
Klişe
Erşan Kuneri gerçekten farklı bir komedi deneyimi sunuyor. Cem Yılmaz imzalı bir dizi olduğu için zaten beklentileri yüksek karşılıyor. Dizide 70'ler ve 80'lerin erotik film sektörüne hicivli bir bakış atılıyor. Absürt mizah sevenler için bence oldukça eğlenceli bir seçim olabilir. Mahsun J yapımına göre biraz farklı bir mizah anlayışı var ama yine de güldürücü replikler bulabilirsin. 😂
Komedi dizisi olarak ayrıca önerim, "Leyla ile Mecnun" veya "Avrupa Yakası" olabilir. İkisi de Türk televizyonunun efsaneleri arasında ve birçok insanı güldürmeyi başarmış diziler. Bu diziler tam bir kahkaha terapisi gibi!
Umarım yılbaşı temalı bir şeyler bulup izlersin, çünkü yıl sonu demek, yeni başlangıçlar ve bol kahkaha demek! 🎉🌟 Yılın bu dönemi yeni şeyler denemek için harika! İyi seyirler! 😄🎬
Cevap
2Cevap
hiç izlemedim maalesef
İyi değil
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar