- Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvery day
Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Sevgili John
Ghost-hayalet
Robot adam
Senden bana kalan
Animal world
Ölüm yarışı 1,2,3
Pers prensesi zamanın kumlarina karşı
3 silahşörler
Şehrin azizleri 1,2
John Carter 2 dünya arasında
Mısır tanrıları
Ölüm günün kutlu olsun 1,2
Next
When we fisrt met
16 Yorumla- 1 yıl
İstersen daha öneride bulunurum
- 1 yıl
Filmlerin hemen hemen hepsini izledim. Aralarından sadece 3 tanesini izlememişim. Onlarada bakarım daha sonra. Teşekkür ederim emeğine sağlık 🙂
- 1 yıl
Hayal adası
Mumya evi
Mumya
Mumya dönüyor
Kral arthur
Kral arthur kılıç efsanesi
Escape plan 1,2
Nerve-oyun
Son mohikan
3 inches
Cennetin krallığı
Absolutely anything
Beyin avcıları
Kafa avcıları
The bannen way
Better watch out
Sanal Hayatlar
Goosebumps 1,2
baytown outlaws
Last holiday
The crew
He is all that
Lise ateşi
Mike gibi
Kelebek etkisi
İn time
Trance
Victor frankenstein
I frankenstein
Titanlarin savaşı
Titanlarin öfkesi
Cennet gibi
Bunları da beğenirsiniz umarım - 1 yıl
İzlediklerimde var izlemediklerimde. Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Saolun 🙂
- 1 yıl
Rica ederim efendim
- 1 yıl
Kayıp-gone filmide güzeldir
En İyi Cevaplar
1 yılMan of Tai Che
Baskın
Kod adı kırmızı
Mumya
Ridik günlükleri114 Yorumla- 1 yıl
Mumyayı çok önceden izlemiştim. Güzel filmdi. Diğer filmleri izlememiştim. Onlara bakacağım mutlaka. Eline emeğine sağlık. Önerilerin için teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Bunlar genelde aksiyon bilim kurgu aksiyon olarak riddik günlükleri mesela 3 bölümden oluşuyor tavsiye ederim :))
- 1 yıl
Aksiyon filmlerini severim ya. Bilim kurguda güzel oluyor. Filmden filme değişiyor tabii ama eminim ki iyidir. İzlerim mutlaka 🙂 çok saol. İyi geceler dilerim 🙂
- 1 yıl
Rica ederim iyi seyirler ben de Kore yapımı bir aksiyon filmi izleyeceğim:))
- 1 yıl
Kore yapımı filmlerde iyidir. İyi yapıyorsun. Sanada iyi seyirler o halde.🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim evet aksiyon konusunda onlar da çok iyidir. Mesela mazisi olmayan adam çok iyi 😂
- 1 yıl
Rica ederim. O filmi bilmiyordum bak. O filmide izleyim daha sonra. 😄
- 1 yıl
İzle izle çok sağlam filmdir o da 😃
- 1 yıl
Öyle diyorsan izlerim tamamdır.😀 Saol🙂
- 1 yıl
Rica ederim izle tabi kötü film önermem:))
- 1 yıl
Günaydın 🙂Evet biliyorum. Daha önce önerdiğin birkaç filmi izlemiştim. iyiydi önerilerin. 🙂
- 1 yıl
Günaydın, izlenecek o kadar güzel filmler var ki :))
- 1 yıl
Doğru. Bunları izledikten sonra yine önerini alırım o halde 🙂
- 1 yıl
Olurr memnuniyetle öneririm :))
Gizli Üye(18-24)1 yılOoo benim dizici arkadas sjdhajsh the beekeeper izle knk
126 Yorumla- 1 yıl
Hoş geldin kanka jfjrj O filmi önermiştin ya. İzlemiştim güzel filmdi. Film dizi fark etmez ne önerin varsa yine önerebilirsin kanka 😅
Cevap sahibi1 yılHe onerdim mi hatirlamiyom ki valla ne onerdim ne izledin artik ajshshahs o zaman sevdigim bir oyuncunun filmini onereyim. Blacklight
- 1 yıl
Kanka çok doğal hatırlamaman jdjdj Ayda yılda bir film önerisi istiyorum zaten. O filmi izlemedim. Bakarım şimdi. Çok saol 😊
Cevap sahibi1 yılO da dogru ajshshahs bir kac tane filmi daha var güzel akilda kalacak turden biri non-stop digeri the commuter. Biri ucak digeri Berlin de bir tren ve adama telden ulasip bazi gorevler yerine getirmesini istiyorlar yapmadikca trende/ucakta olen kisiler oluyor falan çok heyecanli gerilimli bide suphelendigin kisiler oluyor aaa bu muymus oluyor insan sonra ya da iste tahmin etmistim zaten falan ahshshajsh
Cevap sahibi1 yılFragmanini izle bence bu yazdiklarimin bende atabilirim istersen fragmanlari
- 1 yıl
Ooo yine önerilerin var. Harikasın valla. Olur atarsan bakarım kanka 🙂
Cevap sahibi1 yılAtayim hemen. Evet seviyom ya bu adami ve filmlerini hatta diyorlar bu adama artik kendisi bir film turu. Taken serisinden hayran kalmisti ilk orada zaten gordum izlemistim onu izlemediysen onu da oneririm😅
Cevap sahibi1 yılBu ilk onerdigim sana blacklight
https://youtu.be/PE04ESdgnHI?si=MU7mvybsVYT4LUvR
Bu non-stop:
https://youtu.be/jiHDJ19A3dk?si=V1pKJ0iVafmb_Aij
Bu da the commuter:
https://youtu.be/aDshY43Ol2U?si=f3JqjEU7ldFufLOT- 1 yıl
Evet ya bu adamın filmleri bayağı iyi oluyor.😄 fragmanlar için ve öneriler için çok teşekkür ederim. Hepsi ilgimi çekti. Mutlaka izleyeceğim 😊
Cevap sahibi1 yılHadi bakim izlediginde tek tek her birerine bir iki yorumunu alirim artik😅
Adam karizma yaa ses tonu olsun bide yasina falan bakma yakisikli hee 71 yasinda adam. Adamin yeni güzel bir filmi daha cikacak yakinda sene sonumuydu basi mi oyle bir şey ve yolda bir kac tane filmi daha varmis 2026ya kadar da aksiyon film rollerini bitirmeyi dusunuyormus diye duydum oyunculuk devam ama sanirim artik adamin vucudu aksiyon filmleri kaldirmiyor dogal olarak- 1 yıl
Olur yaparım mutlaka. film yorumu yapmayı özledim ya. yine izler fikrimi söylerim kanka. 😅
Aynen kesinlikle yaşına rağmen karizma. maşallahı var 😅aa ne güzel bir filmi daha çıkacak demek. Onuda izlerim. Çıkarsa sarar izlenir ya. Güzel olur.
Yaş gelince doğal ya jfjfj
Ben birde şeyi bekliyorum Keanu Reevesin yeni filmini. O da çıksa süper olacak. Adamın filmleri harika ya.😄
Cevap sahibi1 yılBekliyorum o halde😅aynen bulursam şimdi atarim onun fragmanini da.
Hee John wick adamı diyorsun onda da karizma var ajshshsh
Cevap sahibi1 yılBuydu. Bak nerdeyse 1mil olmus izlenme belki sen olursun şimdi izleyince😂bu arada altyaziyla izliyordun dimi aman diyim dublajla guzelim filmlerin icine ediyorlar ajshsh
https://youtu.be/ReZetOuczXo?si=FQeQViOCemLq4XSf- 1 yıl
Tamamdır olur 😅
Aynen aynen karizma tabii jfjfj Adam filminde hem sadık , hem cesur, hem karizma... Ölen karısına bile sadık, çok seviyor. Ne adamlar var be maşallah... jfjfj - 1 yıl
Aynen aynen. Dublajı sevmiyorum ya. Orijinal dili iyidir kanka. Bende senin gibi düşünüyorum yani Türkçe izleyince tadı kaçıyor jfnfm
Şimdi bakarım. Çok teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi1 yılTu tu tu masallah hahshshs ben seni daha fazla tutmiim izle filmlerini sonra yine gorusuruz zaten😅
Hee iyi iyi güzel dusunmussun kendi ses tonlari duygulari aglamalari bagirmalari duyulmasi lazım zaten ajshsh
Gorusuruz o halde😌- 1 yıl
Olur. Ben şimdi filme bakayım o halde.
Aynen öyle tabii. Tonlamalar önemli 😅
Görüşürüz 😊
Cevap sahibi1 yılKesinlikle jsdhfjsd tamamdir, site yoksa soylersin atarim hemen
- 1 yıl
Harikasın. Çok saol. ama buldum ya. benim ingilizce olarak izlediğim bir site vardı orada var.😊
Cevap sahibi1 yılIyi iyi o zaman daha fazla rahatsizlik vermiim iyi seyirler 🤗
- 1 yıl
Rahatsızlık vermiyorsun kanka ya. saol düşüncen için. Filmi izleyim yorum yapmaya gelirim. konuşuruz yine. İyi akşamlar dilerim.😊
Cevap sahibi1 yılTamamdir iyi aksamlar :)
- 1 yıl
Blacklight'ı izledim. Fena değildi. Non-Stop gerçekten güzeldi, beğendim. Şimdi tek bir film kaldı onuda izleyeceğim kanka 😀 önerilerin yine iyiydi yani çok saol🙃
Cevap sahibi1 yılBlacklight aksiyon direkt o yüzden aksiyoncu degilsin pek sade gelmis olabilir ajshsh non-stop ucakta aksiyon acayip😅the commuter mi kaldi o da guzeldir non-stop tarzi hadi iyi seyirler izledikten sonra yine gelirsin buraya😁rica ederim efenim☺️
- 1 yıl
Aksiyon filmlerini severim ama pekte aksiyoncu değilim evet. Aynen blacklight biraz sade geldi. gözlerim hareket aradı 😅
Non-Stop güzeldi ya. Ona lafım yok. Bayağı güzel sıkılmadan izledim. 😄
The commuter kaldı aynen. Onuda bugün izlerim. aynen izledikten sonra söylerim. Saol. Sanada iyi akşamlar 😊
Cevap sahibi1 yılBlacklight’ta akil ve strateji vardi bir yerde sanirsam evi suyla dolduruyor elektrik falan veriyordu suya o acayip bir sey mesela severim boyle dusunceleri😅hadi bakalim iyi seyirler o zaman sendeyiz😌
Yapay Zeka Cevapladı
Selam La_llorona! 🌟
Eğer tür fark etmez diyorsan, bence seni hem güldüren hem de düşündüren muhteşem bir filmle buluşturayım! "Parazit" tam sana göre olabilir. Bong Joon-ho'nun bu filmi, sınıf çatışması üzerinde oldukça etkileyici bir bakış açısı sunuyor. Film boyunca hem gerilecek hem de şaşıracaksın! 🎥🙈
Biraz hafiflemek ve eğlenmek istersen "Bugün Aslında Dündü" de yeni yıl spiritine uygun ve zaman yolculuğu temasını komik bir şekilde işleyen harika bir film. 😄🕰️
Umarım bu öneriler seni mutlu eder! Yakında harika bir 2025 geçirmeyi dilerim! 🥳✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAgora
En İyi Teklif
V For Vendetta12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Rica ederim
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u 1 yılDeadpool 3
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Rica ederim :)
1 yılTalk to me korku
Darfur psikolojik dram
Red turtle diyalogsuz animasyon
Yeni yıl ışıkları hafif komedi hafif aile12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Rica ederim 🙏
1 yılDün Carry-On filmini seyrettim güzeldi. Tavsiye ederim.
14 Yorumla- 1 yıl
O filmi izlememiştim. Bakarım mutlaka. Teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Yeni çıktı çünkü. O yüzden izlemedin 😄
Rica ederim 🌸 - 1 yıl
Aynen yeni olduğum için bilemedim büyük ihtimal 😅 çok naziksin. İyi geceler dilerim tatlı kız 😊🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim, sana da iyi geceler diliyorum 🌸🙂
1 yılGörünmeyen misafir
Fırtına anı
Penceredeki kadın11 Yorumla- 1 yıl
Daha önce izlemiştim. Yinede teşekkür ederim.🙂
1 yılgrinin 50 tonu izlemeni tavsiye ederim sıradan bir adamın hayatını anlatıyor sjsjsjsj
17 Yorumla- 1 yıl
İzledim izledimde 1. filmj izlemiştim çok önceden jfjfj 2. filmi bilmiyorum 😅 tabii canım sıradan bir adamın hayatını anlatıyor jfjfj
- 1 yıl
koku izle. parfüm elde etmek için insanları öldürüyor sarıyr film
- 1 yıl
Evet onu izlemiştim. Aynen saran bir filmdi 😅
- 1 yıl
yaw sende herşyi izlemişsin plartform izle onuda izlemişsindir 2. filmi çıktı onu izle
- 1 yıl
Şekerim onuda izledim. Platformun 2. filminide izledim jfnfj yinede teşekkür ederim🙂
- 1 yıl
oha abi manyamısın günde kaç film bitiriyosun forgotten izledinmi
- 1 yıl
Manyağım evet nfndnj
Günde izlemiyorum yahu. hatta uzun zaman oldu film izlemeyeli valla bak jfjfn Film izlemeyi severim eskiden beri. Bu yüzden çoğu bilinen filmi bilirim. 😅 her gün izlesem sıkılırım. Sıkılan biriyim zaten. Ayda yılda bir. o da keyfim film isterse ciciş 😄 O filmi izlemedim bak. Onada bakarım ama. teşekkür ederim önerin için 😊
hızlı ve öfkeli
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
1 yılMavi en sıcak renktir
15 Yorumla- 1 yıl
O filmi izlemedim ama l*z filmi değil mi ya jfjd öyle şeyler sevmem , ilgimi çekmiyor.
- 1 yıl
O zaman sana bir baş yapıt tavsiye edeyim esaretin bedeli
- 1 yıl
Esaretin bedelini izlemiştim önceden. Yinede teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
O zaman aşkın yolunu izle 1998 yapımı
- 1 yıl
Tamamdır. Aklımda olucak. Onu izlerim daha sonra. ama teşekkür ederim
- Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılKurtlar vadisi Filistin
14 Yorumla- 1 yıl
O dizi değil miydi ya jfndn
- 1 yıl
Karahanlı sadakatini takdir etmez bak
- 1 yıl
Bakarım merak ettim 😅 saol öneri için 🙃
- 1 yıl
Rica ederim
Arınma gecesi serileri
16 Yorumla- 1 yıl
Tüm seriyi izledim 😃
- 1 yıl
Güzel film serisi
- 1 yıl
Yabancı filmleri Türkçe olarak izlemeyi sevmiyorum. Orjinal dili tercihim. Ve aynı filmi 2. defa izlemek beni sıkıyor, sıkılıyorum. Yinede önerin için teşekkür ederim 🙂
Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Altın Yumruk İstanbul'da
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
- 1 yıl
Saolun. İyi akşamlar 🙂
1 yıl365 gün serisini izlemeni tavsiye ederim romatik film izlerim diyorsan
Sadakatsiz var izlersen10 YorumlaZindan Adası 🤌🏻
11 Yorumla- 1 yıl
İzlemiştim. Yinede teşekkür ederim 🙂
1 yılFall.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
1 yılGrinch
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
Eskilerden. Eğer daha önce seyretmediysen Dejavu.
11 Yorumla- 1 yıl
Sanırım izledim. Ama bakarım izlememişte olabilirim. Önerin için teşekkür ederim 🙂
Diziler & Filmler konusunda 365 cevap paylaştı. zombiland 2
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Anladım peki. saol
- Diziler & Filmler konusunda 829 cevap paylaştı.
m 1 yılMavi boncuk
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
Ruhlar bolgesi😛
110 Yorumla- 1 yıl
Onu izledim ya 😅
- 1 yıl
Onuda izlemiştim :d
- 1 yıl
1. Hereditary
2. The Conjuring
3. Get Out
4. The Babadook
5. A Quiet Place
6. Insidious
7. Sinister
8. Midsommar
9. The Witch
10. Paranormal Activity
11. The Exorcist
12. The Ring
13. The Grudge
14. It Follows
15. Candyman
16. The Blair Witch Project
17. Annabelle
18. Us
19. The Texas Chain Saw Massacre
20. Halloween
21. Scream
22. The Shining
23. Pet Sematary
24. 1408
25. The Others
26. Mama
27. Doctor Sleep
28. Oculus
29. The Autopsy of Jane Doe
30. Host - 1 yıl
Korku filmlerine bayılıyorum ya. kfjfj çoğunu izledim şekerim. Ama aralarından 3 tanesini falan izlemedim. Onlara bakacağım mutlaka. çok teşekkür ederim. Eline emeğine sağlık 😊
- 1 yıl
😊💙
1 yılGone Girl
15 Yorumla- 1 yıl
Yıllar önce izlemiştim. Yinede teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Bana yorumunun bildirimi neden gelmedi acaba gec gordum... Bende tekrar ızledım gecen gun.. Ben aflleck filmleri sarıyor
- 1 yıl
KS bildirimlerini kapatmış olabilirsin ya ondandır. Sorun değil ya :d Aynen Ben Affleck filmleri iyidir. Dediğim gibi yinede saol önerin için.
- 1 yıl
Rica.. Yorum bıldırımı acık aslında.. Seninki gelmedi
- 1 yıl
Olabilir ya. sorun değil.
Matilda..
11 Yorumla- 1 yıl
Onu izlemiştim sanırım ya. Yinede teşekkür ederim 🙂
u 1 yılSenden önce ben…
15 Yorumla- 1 yıl
O film çok güzeldi evet... güzel bir öneri. izledim ama yinede teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Belki on kez izlemişimdir
Her defasında da sonunda adama sövdüm.
Rica ederim ☺️ - 1 yıl
Adama bende sövmüşümdür jfjf Yazık etti güzel seven kadına... Onu bıraktı ve gitti... Kitabında yıllar önce okumuştum. kitabıda aşırı güzeldi...
Abla sen böyle diyince bir daha izleyesim geldi jfjfj normalde filmi tekrar izlemem ama izleyesim geldi ya. İlk bu filmi izleyeyim. İyi geceler dilerim 😊 - 1 yıl
İzleeee 😃
İyi seyirler ve iyi geceler ablacım❤️ - 1 yıl
İzleyeceğim. Teşekkür ederim 😊❤
1 yılDjango
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
- 1 yıl
İyi seyirler :)
- 1 yıl
Saol. İyi akşamlar 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılPiyanist
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
Cevap sahibi1 yılRica ederim. İyi seyirler🫠
- 1 yıl
Çok saol. İyi geceler 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılCadılar
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Matrix
16 Yorumla- 1 yıl
İzlemiştim 😄
- 1 yıl
Komedi olabilir 😀
- 1 yıl
Onu izlemedim. bakarım fragmanına şimdi. Teşekkür ederim :)
- Diziler & Filmler konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılTestere :D
120 Yorumla- 1 yıl
İzlemiştim 😀
- 1 yıl
Ooo sende en iyilerini izlemişsin olmaz ki :D
- 1 yıl
Korku filmi meraklısı olarak bir çok korku filmini izledim evet 😅
- 1 yıl
Kuzuların sessizliği :D
- 1 yıl
İzledim 😅
- 1 yıl
Yahu izleme izleme evlenince film kalmayacak :D
- 1 yıl
Ne alaka 😅 Ayrıca evleneceğimi kim söyledi. Henüz delirmedim jdjdj
- 1 yıl
Kocayla izlenecek korku filmi her zaman daha güzeldir sfdsfds Delirmeme konusunda hem fikiriz galiba sfsfds
- 1 yıl
Yok koca meraklısı değilim ya. Tek izlemeyi tercih ederim. 😅 kociş meraklıları izlesin. Ben halimden memnunum. İlişmesin kimse modundayım. Herkesin kendi tercihi.
Delirmemek lazım yahu. Akıl sağlığıda önemli. Kfjfj - 1 yıl
ahahahah öyle bir yazmışsın ki uzun uzun sövdün sandım sonlara doğru bir an dfdsfs
- 1 yıl
İçimden sövmüşümdür belki jfjf ama sövmedim ya rahat ol.😅
- 1 yıl
ahahahah Evlenmek zaten bu devir de saçmalık ya arkadaşın olacak yiyeceksin içeceksin eğleneceksin miss :D
- 1 yıl
Evlenmekte saçmalık , sevmekte saçmalık , aşık olmakta. her şey saçmalık. Kendi halinde olmak daha iyi. can sıkılmaz, canın yanmaz. Oh mis yani. Belamızı arıyoruz herhalde jfjr aynen keyfine bakacaksın. Arkadaşlarınla vakit geçireceksin. Biri olmuş ya da olmamış çok bir şey fark etmiyor. hayatı seveceksin 🙃
- 1 yıl
Hayatı sevmeden zaten tat mı alınır ya :D Senin gibi şöyle tadını çıkarta çıkarta hayatı yaşamayı seviyorum :D Evlenmeden de oluyor her şey sonuçta :D
- 1 yıl
Evet çok doğru 😀En iyisini yapıyorsun 🙂
- 1 yıl
Film izlemeye davet edersen mısırımı alır gelirim dfgdfgf
- 1 yıl
Tek izlemeyi seviyorum ya kimseyle izlemeye gerek yok saol. Jfjfj
- 1 yıl
Çok ayıpp çook insan teklifi red eder mi sdfsfsd
- 1 yıl
Ben insan değilim jfjfj o yüzden sorun yok. Reddetmeyecek başka cici kızlar vardır. O da benim ayıbım olsun abi 😅
- 1 yıl
Sen korku filmi izlerken testere maskesi ile dalıp seni korkutmayan var ya sdfdsf
365 days
11 Yorumla- 1 yıl
İzlemiştim seriyi jfjdj
1 yılÖnermem
11 Yorumla- 1 yıl
Önermek zorunda değilsin. Keyfin bilir 😅
1 yılAykut enişte
11 Yorumla- 1 yıl
O filmi biliyorum. ama yinede teşekkür ederim 🙂
1 yılGladyator
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂