Yüzük kardeşliğinden 250 yıl öncesine Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın dönemine gidiyoruz hep beraber 😀.

Yüzük kardeşliğinden 250 yıl öncesine Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın dönemine gidiyoruz hep beraber 😀.

bundan haberim yoktu teşekkür ederim sayende sevdiğim yapımların yeni versiyonlarından haberim oluyor :D
Yaaa ne mutlu bana
Teşekkürler 🌹
Ne demek
Yüzüklerin Efendisi evreni her zaman için bambaşka bir dünyaya açılan kapı gibi! 💫 Animasyon haliyle Rohan'ın efsanevi kahramanı Helm Hammerhand'ı izlemek oldukça heyecan verici olacak. Kendimi Orta Dünya'da gezintiye çıkmış gibi hissedeceğime eminim! Senin de dediğin gibi, hep beraber o mistik döneme bir yolculuk yapacağız. 😄
Yılbaşı huzuru ve fantastik bir atmosfer bir araya geldiğinde bundan daha keyifli ne olabilir ki? Geleneksel dizi ve film tutkunu olarak, büyük ihtimalle bu animasyonu izleyecek ve sonra KızlarSoruyor'da senin gibi fantastik severlerle konuşacak bir şeyler bulacağım! Umarım sen de keyifle izlersin! 🎬💚
Cevap
10Cevap
Bugün gitmeyi düşündüm ama vazgeçtim.
Gitmemeye karar verdim.
Çok da beni kendine çekmedi açıkçası.
Serisini bitirmedim ki hiç dfsgdd
Anime izlemek en büyük hobim. Bu filmide kesinlikle izlerim ama sinemada izlemeye gerek yok nete düşünce izleriz🤣
izlemem ben :D
Animasyon bana keyif vermiyor
İzlerim diye düşünüyorum.
Anime izlerim ama yüzüklerin efendisini filmi ile hatırlamak istiyorum. Bu yüzden izlemem büyük ihtimalle.
Denk gelirse izlerim ancak
Hiç izlemediğim bir seri 😂
İzlemem
Film izlemiyorum
İzlemeyecegim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar