Bazi dizi/filmler bittikten sonra, kafanızda devam ettirip alternatif sonlar yaziyor musunuz?

bu aciklama, remember me filmi ve the sopranos dizisi hakkinda spoiler icerir!

simdi ben bunu cok sık yapiyorum, hatta kitaplara da yapiyorum ama film/dizilere daha cok. ozellikle acıklı bir filmse hemen alternatif bir son yaziyorum.

gecen gun remember me diye bi film izledim, filmin sonunu bi sekilde 12 eylul saldirisina baglamislar, ana karakter ölüyor. ben filmi belli bir yerden sonra kesip kafamda sahneleri degistirdim, kiz ve erkek evlendiler falan filan.

sonra the sopranos'u dusundum, dizinin son sahnesinde tony soprano restorantta otururken aniden ekran kararıyor, gostermiyorlar ama tony soprano ölüyormus. kendi yazdigim sonda tony soprano'yu öldürmüyorum, tony soprano'yu bayıltıyorum cunku zaten surekli panik ataklar yaşayıp bayilan bir karakter, ana akıştan kopmuyor yani yazdigim son.

siz de yapiyo musunuz boyle seyler?
Bazi dizi/filmler bittikten sonra, kafanızda devam ettirip alternatif sonlar yaziyor musunuz?