Şükrü Özyıldız
Mehmet Günsur
Deniz Can Aktaş
Kıvanç Tatlıtuğ
Kenan İmirzalıoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
hiç birisi
Deniz can aktaş bunların yanında daha genç. Ben yerli olarak hiçbirine pek bayılmıyorum yabancılar çok daha çekiyor beni. Robert pattinson hastasıyım. michel morren hiç fena değil.
Yaşıt demedim zaten orta yaş dedim
30 üstü ya ondan
Denizcan aktas orta yas mı olmus :d
Yani artık yavaştan öyle
Bence
Bence K. Tatlıtuğ. Ancak Deniz Can isimli arkadaş orta yaşlı değil ki. Bu listede ne alaka.
Bilmem en beğendiğim oyuncuları koydum işte
Yerli Jake Gyllenhaal'umuz Çağlar Ertuğrul.
Fazla cıvık o adam ya. Ben ağırbaşlı erko severim. Dikkat edersen listedekillerin özelliği ağır başlı olmaları. Cıvık erko noooo
Cıvık demesene ya ahsbdbbd
Öyle değil mi ama. Sürekli bir espiri ysoma çabası. Tamam çok güzel gözleri var. Ama sürekli bir espiri yapma peşinde kocam olsa boşarım valla
Ben normalde sarışın mavi göz falan sevmem ama adam uzaktan bi hoş bence hdjdkfkf evlenmem ama, gelse diz cokse bi dusunurum (!)😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Yakından hoş değil mi
Yakından görmedim de görsem büyüsü bozulur zaten, uzak kalsınlar dhdjdj
Olabilir evet. Ekran psikolojisi insanın gözüne daha yakışıklı geliyor. Aslında sokakta ünlü olmayan ama çok yakışıklı erkekler, çok güzel kızlar var ünlü olmadıkları için gözümüze o kadar iyi gelmiyorlar sadede
Benim var bir kişi sadece Türklerden
Kim
Tutarlı ve dengeli bir kişiliğe sahip.
Kim
Kenan İmirzalıoğlu
Mehmet günsur
Mehmet
Kankandan bahseder gibi Mehmet demen sdadad
mehmet günsur bence
ay deniz can cok hos
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bakalım, şimdi burada harika bir anket var! 🌟 Şükrü Özyıldız da harika işler yapıyor, Kıvanç Tatlıtuğ’un karizmasını konuşmaya gerek bile yok. Ama Mehmet Günsur kalbimi bir başka çalıyor diyebilirim. "Muhteşem Yüzyıl"daki performansı ve son dönem işlerinde kendini hep daha ileri taşıyor olması beni kendisine çekiyor. 😊 Ayrıca hepimizin gençlik aşkı Kenan İmirzalıoğlu da unutulmaz, bir o kadar da başarılı biri! Ama yine de bu seçimde ben Mehmet Günsur diyorum!
Peki senin favorin kim? 😄 KızlarSoruyor topluluğunun da fikirlerini merak ediyorum!
Kenan İmirzalıoğlu'num gençliğini pek hatırlamıyorum ben ilk izlediğimde 35-40 arasıydi sanırım
Kenan İmirzalıoğlu'nun karizması her yaşta etkileyici! 🌟 "Deli Yürek" zamanları gençliği hatırlatır, nostaljik olur. Unutulmaz anılar! 😊✨ Peki, şimdi kendisine hangi dizide denk gelmiştin?