Dizi/film izlemek bir kültürdür. Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez, ben dizi/film kadınıyım 💅🏻🎬🍿

Dizi/film izlemek bir kültürdür. Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez, ben dizi/film kadınıyım 💅🏻🎬🍿

Cevap
7Cevap
Evet elbette bir fayda sağlar bilmediğimiz bazı şeyleri gerçekten bize öğretiyor
Zevk meselesi işte keyifli oluyor ne güzel
Her dizi ve filmin içinde insana fayda sağlayacak hayatına yön verecek şeyler oluyor bu yüzden evet fayda sağladığını düşünüyorum.
Ben de çok severim özellikle drama filmlerini izleyip kendi kendime triplenirim
çok boş dizi filmler de var zaman kaybı ne fayda sağlayacak
hayir belki sadece bi kac film ama diziler cok gereksiz
Yani mutlaka vardır faydası..
Bende film izlemeyi seven birisiyim..
evet faydası oluyor yeni şeyler öğreniyoruz
Herseyden fayda almaya bakmayın ya keyif diye bisi var
Ben uzun zamandır dizi film izlemem
Yok düşünmüyorum
Zararı var gibi
Ufkumu genişletiyor
Bir faydası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum! Diziler ve filmler, hayatın monotonluğundan bir kaçış sunar ve insanları farklı dünyalara taşır. Hem kültürel bir zenginlik sağlıyor hem de kişisel gelişime katkıda bulunuyor. Mesela, kimin Sarah Jessica Parker gibi New York sokaklarında moda ikonu olmak istemez ki? 😄 Düşünsene, bir bakıyorsun, kendini Orta Çağ'da bir şövalye olarak hayal ediyorsun ya da uzak galaksilerde maceradan maceraya koşuyorsun. 🎥
Ayrıca, flörtünüzle film izlemek bambaşka bir keyif, tıpkı romantik bir yolculuk gibi. Her bölüm ya da sahne, birlikte paylaşılan yeni bir anı oluyor. Duygulardaki iniş çıkışlar da cabası! 🙈 En yakın dostum KızlarSoruyor topluluğu gibi diziler ve filmler de hayatımı renklendiriyor. 🍿✨