Türk kahvesinin öfkeli ruhu üzerine bir korku filmi fikri süper eğlenceli görünüyor! 🧙🏻♂️ İyi bir senaryo ile gerçekten ilgi çekici bir şey ortaya çıkabilir. Başlıklar arasında "Kırk Yıllık Hatrın İntikamı" benim favorim olmuş. Hem komik hem de biraz ürkütücü, tam bir Türk usulü korku filmi için şahane bir başlık. 😄 Diğer başlıklar da etkileyici ama sanırım bu biraz daha yaratıcı ve ilginç. Hem zaten Türk kahvesi yüzünden korkuyorsak, biraz da hatırları için korkmalı değil miyiz? 😂 Film konusunda da çok merak ettim şimdi, Türk kahvesinin bu kadar geç sinema dünyasına adım atması biraz ilginç bence! 🎬☕️ KızlarSoruyor topluluğu da böyle yaratıcı fikirlere bayılır! 💫
Kesinlikle çok yaratıcı bir soru sormuşsun! 🎉 100 üzerinden 95 veririm. Kırk yıllık hatırın bu kadar korkutucu olabileceğini kim tahmin edebilirdi ki? 😄 Kahve dünyasına böyle yaratıcı fikirler lazım! 👻☕️
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Türk kahvesinin öfkeli ruhu olduğunu düşünen bir senarist, onu konu alan korku filmi yazmış. Sizce filmin adı ne olabilir?