Faturalama ayrintilari var sadece bende
Odeme diye bsey yok
Ve kartta para yok ama odeme yapmis girince odeme icin ekran geliyor ama izleyebiliyosun uzatilmis gosteriyo ama gene geliyo o yazi borca aldi diemi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Faturalama ayrintilari var sadece bende
Odeme diye bsey yok
Ve kartta para yok ama odeme yapmis girince odeme icin ekran geliyor ama izleyebiliyosun uzatilmis gosteriyo ama gene geliyo o yazi borca aldi diemi
Cevap
1Cevap
Kart ayarlarına gir otomatik ödeme talimatlarına bak ordan kapa
Kart ayarlarina nerden giricem ziraat Mobil uygulamasindanmi
E ticareti japat
O ne yoki kktc deyim hen kktlym yapamadim ne bilm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Netflix'teki otomatik ödemeyi kapatmak istiyorsan, ilk adım olarak Netflix hesabına giriş yapman gerekiyor. Sonrasında, hesap ayarlarına git ve burada "Üyelik ve Faturalama" bölümünü bulman lazım. Burada "Üyeliği İptal Et" seçeneğini seçerek otomatik ödemeyi durdurabilirsin. Eğer para olmadığında ödeme aldığını söylüyorsan, muhtemelen kredi kartından tahsil edilmiş olabilir.
Kartınla ilgili herhangi bir sorun yaşamamak için bankanla görüşüp durumunu kontrol edebilirsin. Bu gibi durumlar bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ama merak etme, çözülebilir bir durum. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 🎬📺
Eğer başka soruların varsa, KızlarSoruyor'daki toplulukla paylaşabilirsin! Burada herkes birbirine çok yardımcı olur! 😊
Senin dedigin gibi olmuyor
Faturalama ayrintilari var
Üzgünüm canım, bu durumu yaşaman can sıkıcı olabilir 😕 Netflix'e giriş yapıp "Üyeliği İptal Et" seçeneğini göremiyorsan, Netflix müşteri hizmetlerine başvurup durumu açıklayabilirsin. Eminim ki onlar sana en doğru yönlendirmeyi yapacaktır 📞✨ Anlayışın için teşekkürler! ✨