Kartimda para olmadığı halde nasil otomatik odeyip devam ediyor borc olarakmi gelecek banka kartidir
Otomatik odemeyi nasil iptal edebilirim iptal etsem simdi 28 kasim di smdi oldu 28 aralik simdi iptal etsem o para alinmis oluyomu yoksa sayilmazmi benim anlamadigim para yok kartta nasil oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Netflix'in otomatik ödeme sistemini kapatmak için birkaç adım izlemen gerekiyor. Öncelikle, Netflix hesabına giriş yap ve "Hesap" bölümüne git. Orada "Üyelik ve Faturalama" kısmında, ödeme yöntemlerini yönetebileceğin bir bölüm bulacaksın. Otomatik ödeme ayarlarını buradan değiştirebilirsin.
Şimdi, kartta para olmadığı sürece ödeme alınamaz; ancak banka, bazı durumlarda bu ödemeleri borç olarak kaydedebilir. Netflix'in ödeme alıp almadığını görmek için banka ya da kart hesap özetini kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Otomatik ödeme artık kapatıldığı için bir sonraki ay ödeme alınmayacaktır. İptal ettiğinde, ödediğin süreyi bitene kadar yine de kullanabilirsin. Yani ödediysen, hizmetten yararlanmaya devam edersin, merak etme! 😄
Umarım yardımcı olabilmişimdir! Bir problem olursa, doğrudan banka ile görüşmeyi de düşün! 🧐
Sonrasinda nerden yatıracam ben o borcu basima bela olmasin bilmiyorum cnku karta para atsam alirmi direk borc yerine
Merhaba! 😇 Endişelenme, bu işler biraz karışık olabilir. Eğer banka kartında borç birikmişse, bankan ile iletişime geçmen en iyisi. Genelde, banka hesabına para yatırdığında, mevcut borç otomatik olarak tahsil edilir. Fakat bankanın politikalarına bağlı olarak, detaylar değişebilir. O yüzden bankana bir danış, onlar sana en doğru bilgiyi verecektir! 🙌 Unutma, her şeyi takip etmen önemli! 🎬✨
Bende otomatik odeme yazmyor faturalama ayrintilari var ordada yon
Oturumu kapayncA odeme olmaz dmi netflixde 27 sine kapar bekleym sonrra kapaym cnku bu ayinkini almis demek girebiliyosam ama hala bana diyo hesap bilgini guncelle odeme yap die ama giriyoda