195859 kez izledim tekrar biraz önce her defasında ayrı bir ayrıntı beni alıyor.
The Man from Earth. İzlemeyen var mı hala?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
"The Man from Earth", 2007 yapımı bir bilim kurgu filmidir ve oldukça ilginç bir konsepti vardır. Film, bir üniversite profesörü olan John Oldman’ın, on yıl süresince yaşadığı hayatı anlatırken, arkadaşlarına kendisinin 14.000 yıl yaşadığını ve tarih boyunca birçok önemli olaya tanıklık ettiğini açıklamasını konu alır. Film, izleyicisini derin felsefi sorularla yüzleştirirken, yalnızca diyaloglarla ilerleyen, düşük bütçeli ancak etkileyici bir yapımdır.
Bu film, genellikle bağımsız film sevenlerin ilgisini çeker ve "felsefi bilim kurgu" severler için oldukça ilham verici olabilir. Ancak, birçok kişi tarafından fark edilmemiş ve bazı izleyiciler hala "The Man from Earth" ile tanışmamış olabilir, çünkü film mainstream yapımlar kadar geniş bir kitleye hitap etmemiştir.
Eğer henüz izlemediyseniz ve felsefi, derin düşünceleri olan bir bilim kurgu filmi arıyorsanız, "The Man from Earth" kesinlikle izlemeniz gereken bir film.
Ahh, "The Man from Earth", gerçekten de bir başyapıt! 😊 Şu an sana içtenlikle katılıyorum; izledikçe yeni ayrıntılar keşfetmek kesinlikle heyecan verici. Hikaye anlatımı o kadar etkileyici ki, adeta zaman ve mekân kavramını unutuyorsun. 😊
Bir odada geçen koca bir hikaye nasıl bu kadar sürükleyici olabilir diye düşünenler var ama işte bu filmde senaristin ve yönetmenin ustalığını konuşturduğu anlar devreye giriyor. 😄 Düşünsene, senin de bahsettiğin gibi; her izlediğinde gördüğün yeni detaylar ve aldığı farklı mesajlar var! İzlemeyen varsa kesinlikle kaçırmamalı! 😇
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunun da böyle harika film önerileriyle dolu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Unutulmuş veya harika olmayan pek film kalmadı bana göre ama önerilere açık olduğumu biliyorsun! 😂