Dünya da ki tüm canlılar bir sebepten dolayı taş kesilir, fakat bilinçlerini kaybetmezler ve yaşta atmazlar. Derken karakterimiz Senku yıllarrr yıllar sonra bir şekilde taşlaşmaktan kurtulur. Senku halihazırda bir bilim insanının oğludur. Tekrar doğmuş gibi hisseder bildiğiniz bütün dünya tekrar taş devrine döner. Senku bu geri kalmış dünya da bilim ve teknolojinin gücünü kullanarak tekrar medeniyeti kurmaya çalışır. Kendi başına herşeyi yapamayacağına karar verdiği için kas gücüne de en az bilim kadar gerekli olduğuna kanaat getirir ve bildiği tanıdığı bazı insanları da taşlaşmış hallerinden kurtarır. Biraz zaman sonra içinde bulundukları dünya tıpkı günümüzde ki insan yaşamı gibi bazı tartışmalara gebe kalır. Bir kısım insanlar Tsukasa denilen tamamiyle kas gücünden oluşmuş eril, kuvvetli, sert mizaçlı erkeklerin ve bu tarz erkeklerden hoşlanan kadınların oluşturduğu bir topluluktur. Diğer bir grupta senkunun başını çektiği bilim ve medeniyeti savunan gruptur. Hikayenin işlenişinde ufak tefek bilimsel bilgiler verilir. Hepimizin neredeyse evde deneyebileceği deneyleri bizlere sunar. Bilgilendirir. Maço eril topluluklar mı yoksa zeka ve medeniyet yanlısı insanlar mı kuracak yeni dünyayı? Bunu konu edinen animemiz bir yandan da ne oldu da bütün dünya da yaşayanlar birden taş kesildi bu gizemi çözmeye çalışır. Hem eğlenceli hem bilgilendirici hem de bakmayı bilene günümüz insan çekişmelerini anlatan animeyi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer