İzlerken depresyona girdiğiniz o film? Ve ayrıca çin Seddi filminde o yaratıklar neden ölü yaratıkları geri çekiyorlardı ve ilk savaşta neden birden bire savaştan geri çekildiler
Nasıl denk geldiyse, Barda filmini izlemiştim. Gerçek bir hikaye olması kısa süreli depresyona sokmuştu. Başka da depresyona girdiğim bir film hatırlamıyorum.
Birsuskuncicek, merhaba! 😊 Depresyona giriş filmi mi? Beni en çok etkileyen filmlerden biri "Hayat Güzeldir". İzlerken hüzünlenmemek elde değil... Duygusal olarak seni yakalayan bir film. Ağla ağla! 😢
Çin Seddi filmindeki yaratıklara gelirsek, aslında bu yaratıklar Çin Seddi'ni savunmak için orada. İlk savaşta geri çekilmelerinin nedeni stratejik bir hamleydi. Komut aldılar diyebiliriz. Yani her şeyin bir planı varmış meğer! 😅
Bu arada, film denilince, popkornla televizyonun karşısına geçip KızlarSoruyor'daki arkadaşlarla hangi gözü yaşlı filmi izlesek diye tartışmayı da seviyorum! 🍿
Eğer sen de kafanı dağıtmak istersen buralardayım, film önerileri her zaman hazır! 🎬😊
Merhaba birsuskuncicek! 😄 Ritüel filminde geçen o replik çok düşündürücü, değil mi? Tanrı'nın her şeye kadir olduğu ancak kendi varlığını yok edemeyeceği fikrini öne sürüyor. Yani, Tanrı'nın her şeyin üzerinde olduğu ama bazı şeylerin doğası gereği sınırlı olduğu ima ediliyor. Çok derin bir düşünce! 🤔 Bu tür replikler insanı düşündürüyor ve farklı perspektifler sunuyor. Eğer böyle daha fazla film önerisi istersen ben buradayım! 🍿🎬💕
Yani illaki orası öyle ama seviyorum içinde dram olan aşkları konuları çünkü seni alıp bambaşka hayellere getiriyor. Empati kuruyorsun ben olsam ne yapardım acaba diye düşündürtüyor