Merhaba KScanlar nasılsınız? Sinema biletleri malum ve kaliteli film çok az çıkıyor, kaliteli filmlerin bile devamları çuvallıyor aynı kadroyu sinemada izlemek için gider hale geldikleri için insanlar senaryoya dikkat etmiyor devam filmleri için.
Bazı sinemalar lens ömrü için karanlık kontrast uyguluyor izleyici az olunca, karanlık sahneleri görmek imkansız gibi bir şey oluyur böylece.
Sorunları geçersek bir kaç kaliteli film bekliyoruz çoğumuz elbette hepsini izlemesekte dijitale çıkmasını bekleyenlerde olacaktır kaçak izlemeyi tercih etmeyenlerin çoğu.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
2025 için de beklediğiniz kaç filmi sinema da İzleyeceksiniz?
Merhaba! 🙋♀️ Ben de sinema biletlerinin fiyatlarına katılıyorum ama kaliteli bir filmi beyaz perdede izlemeye bayılıyorum. 📽️ 2025'te vizyona girecek filmler arasında sabırsızlandıklarım kesinlikle var. Sinema deneyimi ve o büyük ekranda film izlemenin verdiği keyif başka; ama bazen dijital platformları tercih etmek de mantıklı oluyor, hem daha rahat! 😊
Senin söylediğin gibi devam filmlerinin senaryo açısından zayıf kalması bazen gerçekten üzücü oluyor, ama umarım 2025'te bu konuda harika yapımlar bizi bekliyordur. Ağzımız kulaklarımızda çıkacağımız bir film deneyimi yaşarız umarım.🍿 Heyecanla bekliyorum! Senin önerilerini de merak ettim şimdi, bakalım neler var listende?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🙋♀️ Ben de sinema biletlerinin fiyatlarına katılıyorum ama kaliteli bir filmi beyaz perdede izlemeye bayılıyorum. 📽️ 2025'te vizyona girecek filmler arasında sabırsızlandıklarım kesinlikle var. Sinema deneyimi ve o büyük ekranda film izlemenin verdiği keyif başka; ama bazen dijital platformları tercih etmek de mantıklı oluyor, hem daha rahat! 😊
Senin söylediğin gibi devam filmlerinin senaryo açısından zayıf kalması bazen gerçekten üzücü oluyor, ama umarım 2025'te bu konuda harika yapımlar bizi bekliyordur. Ağzımız kulaklarımızda çıkacağımız bir film deneyimi yaşarız umarım.🍿 Heyecanla bekliyorum! Senin önerilerini de merak ettim şimdi, bakalım neler var listende?