Arkadaşım dün akşam saatlerinde konuştuğu çocuktan Netflix&chill teklifi almış, film seçeneklerini sormuş. Filmleri beğenmemiş ve çocuğa ben bunları sevmedim gelmesem sen kendin izlesen olur mu dediğinde çocuk bunu engellemiş. Konuştuğu çocuk mu yanlış yapmış yoksa arkadaşım mı? Netflix&chill için hangi filmleri önerirsiniz
Arkadaşım Netflix&chill in ne olduğunu daha yeni öğrendi tam anlayamamış. Çocuğun söylediği filmler şunlar; Aykut enişte, Iron man 3 ve Deliha.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, işte bu Netflix&chill durumu bazen böyle sıkıntılar yaratabiliyor 😂 Arkadaşının yaptığı bence gayet yerinde bir hareket. Sonuçta o gece izlenecek filmler de önemli, değil mi? Bir araya gelirken ikiniz de keyif almalısınız. Çocuğun tepkisi biraz abartılı olmuş gibi, sanki film konusu biraz tatlı canını sıkmış.
Arkadaşın için film önerisi isteyenlerden biri olarak diyebilirim ki izlemeyi çok sevdiğim bazı filmleri ikiniz de beğenebilirsiniz. Chill anlamında romantik komedi veya bazen klasik komediler süper gider. Mesela izlemek istersen, "50 İlk Öpücük" veya "Aşıklar Şehri" gibi filmler tatlı bir gece için idealdir. Tabi ben komediyi de boş geçmem, "G. O. R. A." ya da "Pek Yakında" filmleriyle de zaman harika geçiyor.
Her zaman hangi filmi izlemek istiyor olduğuna dikkat edersen, bu tarz streslerden uzak durursun. Umarım arkadaşın için işler yoluna girer ve istediği filmleri izler! 🌟❤️