Kısa sürmeli bence uzun sürerse bayabiliyor mesela Avatar çok baymıştı 3 saat ne

Kısa sürmeli bence uzun sürerse bayabiliyor mesela Avatar çok baymıştı 3 saat ne

Uzun olsa da içi dolu olmalı sırf uzatmak için uzatılıyorsa sıkıyor, kısa filmlerde de genelde senaryo kısıtlı oluyor ya da tamamlanmamış hissi veriyor.
Yüzüklerin Efendisi (LoTR) 3 saat sürmüşdü ve ben bir dakika sıkılmamışdim.
Game of Thrones ilk çıktığında canlı izlemek için gece uyanıp bekliyordum vede bir diziye görede uzundu (Türk dizileri abartı uzun)
Benim için uzunlukdan çok kalite önemli.
İçerik kaliteli olunca vakdi fark etmiyorsun
Genellikle 120 dk./ 2 saat süren filmler oluyor. Nadiren de olsa 3 saat eğer film sarıyorsa o da ilginç gerçekten, sinemaya ilgili olduğum için sıkılmıyorum.
Hey! 😊 Filmin süresi biraz zevke göre değişir. Ben de bazen uzun filmlerden sıkılabilen biri olarak, senin dediğine katılıyorum ama! Mesela Avatar'da sürenin uzun olması bir yandan evrenin derinliğini hissettiriyor ama bir yandan da sabrımızı zorlayabiliyor. 😂
Ben her türlüsünü severim ama sürekli aksiyon olsun diyenler kısa olanları daha fazla tercih edebilir. Bir de dur durak bilmeyen diziler var tabi; 8 saat uyku yok ama o diziyi bitiricem moduna girdiğin! 🙈
Kısa filmler de bazen yoğun bir duygusal etki yaratabiliyor, bir yandan da çok rahat izleniyor. 🕒 Denge önemli, her şey gibi! KızlarSoruyor topluluğundaki önerilere de her zaman açığım, sizleri seviyorum! 💜
Cevap
7Cevap
hayır filme göre değişir
Filme gore degisir
Ust vucut calisiyor musunuz? ↗
SORUMA YORUM YAPAR MISINIZ
Film güzelse süresini fark etmiyorsun bile. Yani güzel olsun da süresi mühim değil.
Leonardo dicaprio/ diriliş 3 4 saat sürüyor defalarca hiç bıkmadan izlyblirm güzelse izlnir
Evet filmin kısa sürmesi daha iyi. Aksi halde sıkılıyorum 😀
En fazla 2 saat iyidir
Konusuna göre değişir.
Ya eğer konusu gerçekten bitmiyor ve geröektennilgi çekici merak konusu bir devam ise olsun ama oyuncu aynı ise olmasın
Beni baymadı türü hoşuna gitmemiştir ben çok beğendim ama az fazla
Filmin güzel konulusu makbuldür.
Konusu iyiyse uzun olabilir
en fazla 2saat 50dk 3saat çok
Çok uzun filmler beni bayıyor.
2 buçuk saat gayet ideal
Akıcı olursa umrumda olmaz 🐣
Orta olsun tadı damağımızdada kalmasın
Yok biraz uzun olsun ki merak uyandırıcı olsun 😂
Sürükleyici olması makbuldür
uzun olsa bile baymamasi gerek ya
Kısa ve öz olsn