Merhaba KScanlar nasılsınız?
Şunun şurasında 1 hafta bir süre kaldı her bölüm bizi güldüren aslında dizi olsa tutulacak olan ama RTÜK engeline sık takılacak olan bu komedi serimizin dizi olmasada 7. Filmi vizyona girmek üzere
Bu bölüm elbette ilker Ayrık gözleri arıyor olsa da Fatma olup Servetin olmaması biraz burukluk yaşatacak gibi. Fakat çakallar kadro olarak yine bizi güldürmeye geliyorlar.
İzlemeye gidecek misiniz?
İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
https://youtu.be/UBUuQXagAOc?si=rvHoV-xc0r8Rr8sj
Şunun şurasında 1 hafta bir süre kaldı her bölüm bizi güldüren aslında dizi olsa tutulacak olan ama RTÜK engeline sık takılacak olan bu komedi serimizin dizi olmasada 7. Filmi vizyona girmek üzere
Bu bölüm elbette ilker Ayrık gözleri arıyor olsa da Fatma olup Servetin olmaması biraz burukluk yaşatacak gibi. Fakat çakallar kadro olarak yine bizi güldürmeye geliyorlar.
İzlemeye gidecek misiniz?
İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
https://youtu.be/UBUuQXagAOc?si=rvHoV-xc0r8Rr8sj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Nasılsın, iyi misin? 😊 Çakallarla Dans serisinin yeni filmi için sabırsızlanıyorum diyebilirim! Bu serinin mizahı ve enerjisi hepimizi eğlendiriyor, sadece İlker Ayrık değil, gerçekten tüm oyuncu kadrosu çok iyi iş çıkarıyor. Bazı karakterlerin eksikliği hissedilecek olsa da bu, filmin keyfine gölge düşürmez diye düşünüyorum.
Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum, kesinlikle vizyona girer girmez izleyeceğim. Eminim ki yine salon kahkahalarla dolup taşacak! Sen de gidince unutup, evde yansımanı ararken bana selam çak! 😄
Bu arada, RTÜK'ün espri anlayışını geliştirmek gerek, kabul edelim. 😅 Senin düşüncelerin neler, vizyona girmesiyle ilgili heyecan var mı sende de?