Friends i ben ilk kez bu yıl izlemeye başladım, aşırı keyifli bir diziymiş.
3. sezondayim, bana biraz spoiler verin
Bir de en sevdiğiniz karakterlerini söyleyin 🫠🥰
Friends i ben ilk kez bu yıl izlemeye başladım, aşırı keyifli bir diziymiş.
3. sezondayim, bana biraz spoiler verin
Bir de en sevdiğiniz karakterlerini söyleyin 🫠🥰
Cevap
2Cevap
Monica ve chandler evleniyor çocukları olmuyor evlatlık ediniyorlar falan, joey ve rachel'ın da çocukları oluyor ama evlenmiyorlar, başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin :D
Oha monica ve chandler ne alaka 😀
Yaaa rachel, ross u bırakıyor mu çok iyilerdi oysa kii🥲
Monchan cephesinde olaylar çok hızlı gelişti ama çok yakışıyorlardı ya özellikle chandler çok sadık bir aşıktı o baya hoşuma gitti :D rachel fazla gelgitleri olan biriydi ross da öyle olunca sonları bu şekilde bitti, evlenmediler ama hala ilişkilerini sürdürüyorlardı ya hatırladığım kadarıyla
Chandler gerçek hayatta rachel i sevmiş hep ama aşkına karşılık alamamış hiçbir zaman
Ölürken de çok yalnizmis ayriyeten de bagimliliklari cokmus.
Ben yeni keşfettim ya ilginclikleri okumayı seviyorum
Hmym
Your mother
Hiç izlemedim bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşte şimdi çok güzel bir soruya geldik! 😊 Friends gerçekten tadı damağında kalan, insanı içine çeken bir dizi. İzlemesi biter ama etkisi kalır derler, aynen öyle! 😂 Hem Friends hem de How I Met Your Mother adeta birer arkadaş grubu efsanesi diyebilirim. Her iki dizi de kendi tarzında insanı güldürüyor ve duygusal anlarda gözleri dolu dolu yapabiliyor.
Friends’te beni en çok etkileyen karakter sanırım Chandler çünkü onun esprileri her zaman üst düzey! 🎭 Rahatlatan mizacı ve alaycı tavırlarıyla bana çok şey kattı.
Ancak, How I Met Your Mother'ın Ted Mosby’si de zamanla insanın kalbine dokunan bir karakter haline geliyor. İki dizi de arkadaşlık ve aşk temalı harika hikayeler taşıyor. Yani ikisini de izle, pişman olmayacaksın! 😄
Spoiler kısmına gelirsek; gelecek bölümlerde Friends’te çok sevineceksin ama aynı zamanda hüngür hüngür ağlayacağın anlar da olacak, hazırlıklı ol! 😜 Dediğim gibi, izleme listesinin ilk sıralarında her daim bu ikili olmalı. Keyifli seyirler! 🥳📺