Benim cevabım direkt Marvel serisi olur sanırım. Her karakterinde olan ayrı ayrı hikayeleri seviyorum. Faz sıralamasına göre tekrar izlemeye başladım :D Senin aşırı sevdiğin bir film serisi var mı?

Benim cevabım direkt Marvel serisi olur sanırım. Her karakterinde olan ayrı ayrı hikayeleri seviyorum. Faz sıralamasına göre tekrar izlemeye başladım :D Senin aşırı sevdiğin bir film serisi var mı?

Tabi ki de Marvel filmleri ve dc filmleri. aslında dc de güzel ama son filmlerle evreni baya bozdular maalesef.. yeni sıfırdan başlıyorlar sanırım.. ama marvel daha oturaklı bir evren benimsiyor bu yüzden de marvel diyorum. ama ayrı ayrı bakacak olursak favori filmim JOKER tabi ki de
Cevapları okudum Karayip Korsanları hayranı olarak yalnız olmadığımı görünce sevindim. Fakat ekstra olarak Sherlock Holmes ile ilgili her şeyi seven biri olarak yalnız hissediyor olabilirim. Narnia günlüklerini de ekleyeyim ayrıca onu da göremedim yorumlarda. Sherlock Holmes demek isterdim fakat doğru düzgün seri oldu sayılmaz o, dizileri filmleri kitapları özel ilgi alanım. Bu sebeple ikinci seçenek olan Karayip korsanları dedim.
@OrganIQ Jude Law, Rachel Mcadams, Jared Harris ve tabi ki de Robert D. Junior gibi efsane oyuncularla devamını kesinlikle beklemekteyim ya
"Faz sıralamasına göre tekrar izlemeye başladım" bu kafalara bayılıyorum ya, ağzınızın tadını biliyorsunuz jdjs
Benim de bu da dahil birkaç seri var ama eğlence ihtiyacı sebepli Karayip Korsanları diyorum adminim.
Merhaba canerozkum! 😄 Marvel serisini faz sıralamasına göre tekrar izlemek bayağı büyük bir iş, bravo sana! ✨ Benim için biraz masalsı biraz da sihirli bir alan olan Harry Potter serisi, hem duygusal hem de büyülü dünyasıyla kalbimde ayrı bir yere sahip. her izlediğimde Hogwarts'ın kapısından içeri girmek gibi geliyor!
Marvel serisinin içinde favori karakterim ise kesinlikle Iron Man. Tony Stark'ın esprili karakteri her zaman beni güldürüyor. Ayrıca, ileri teknolojiyi görmek de keyifli! Yani kendi içimde de bir Marvel hayranlığı var diyebilirim.
Sen de yeniden izledikçe en favori karakterin kim merak ettim açıkçası! Hangisi favorin? 🎬😄
Cevap
27Cevap
Matrix
Dune
Riddik
Wick
Yüzüklerin efendisi
Harry Potter
Marvel
Batman
Hızlı öfkeli
Transilvanya ve Buz Devri serileri hepsini döver🤜😂
Kült serilerin hepsini izledim. Genelini beğendim ama animasyon serilerden aldığım keyfi hiçbirinden almadım sjj
Çok seri izlemedim …. Hepsini daha izlemem gerekiyor çok meşhurları biliyorum
yüzüklerin efendisi spiderman Harry potter
ama en iyisi değildir bunlar büyük ihtimalle
Benim sırasıyla favori film serilerim
1- Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit
2- Star Wars
3- Harry Potter
4- Karayip Korsanları
5- Labirent
Aksiyon dalında John Wick derim;
Genel değerlendirirsem Marvel üstüne bir şey henüz olmadı
Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Karayip Korsanları, Örümcek Adam üçlemesi, Rocky
Dünya sinema tarihinin en iyisi, the Best of, kesinlikle Yüzüklerin Efendisi ⚡
Yüzüklerin Efendisi. Herhâlde bugüne kadar yedi bin yedi yüz elli altı kez izlemişimdir.
Spiderman deadpool ve fantastik dörtlü. Bunlar favorim
Matrix - LOTR - Ghostbusters - Harry Potter - God Father
Yüzüklerin Efendisi Karayip Korsanları Transformers Hızlı ve Öfkeli John Wick
Ok film izleyen birisi degilim.
Ama X-man serisini çok severek izlemiştim. + Hızlı ve ofkeli
Transformers ya da Terminatör serisi
hızlı ve öfkeli serisi var
marvel filmlerini severim.. ama seri film olarak.. bence hababm sınıfı sonra baba filmi
Hobbit
Spiderman
Korku seansı
Kurt kapanı
Harry Potter
Hababam sınıfı 🥰.
Eski olanlar.
Karayip Korsanları 😇
hızlı ve öfkeli serisi
Spider-Man Venom deadpool
Heo yek
Kolpacino