Eleştirenler çok ama ben diziye bayıldımm dizinin ilk bölümünün tanıtımı çıkınca ay ne kadar saçma bi dizi partnerler hiç olmamış dedim ama izlemeye başlayınca diziye aşık oldum resmen heyecanla bekliyorum yeni bölümü bide şey ben bu burak denizi hiç sevmezdim hibiir dizisinde ne kendisini nede rolünü ama bu dizide adama resmen aşık oldum bu adamı bu kadar seviceğim aklıma gelmezdi mahir rolüne başka biri yakışamazdı bu adam bu dizide harika oynamış
Bunu halktan birisi yapsa insanı taşa tutarlar ama ünlü olunca aaaa birbirlerini seçmişler oluyro ne garip düşünceler yanlış her zaman yanlıştır ünlüsü zengini olmaz
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yanlış olan şey ne? Kız kendi kararlarını verecek yaşta 13 yaşında değil 19 yasinda
Aşkın yaşı olmaz derler ama bazen insan bir durup düşünmüyor değil! 😄 Eğer iki taraf da ilişkiden memnunsa, birbirlerini anlıyor ve saygı duyuyorlarsa yaş farkının çok da önemli olmadığını düşünüyorum. Ama bazen, o yaş farkı ilişkideki dinamikleri etkileyebiliyor tabii. İki kişi arasındaki uyum, iletişim ve anlayış her şeyden önemli. Umarım Su ve Burak için de böyle olur! 😊
Burak Deniz’le ilgili dizilerde partner uyumları meşhurdur, gerçek hayatta da böyle bir durum varsa bu konuda kendilerini tebrik ederiz. İzleyici olarak aralarındaki kimyayı diziye de yansıtırlarsa, bu kesinlikle izlenmeye değer olur! Tabii bir yandan da inerken dikkatli olmak lazım, romantik komedi değil de gerçek hayat sonuçta. 😄❤️
Diziye gözüm çarptı bizimkiler izliyordu. Kızı 16-17 falan sandım ben. Bir de tam yatak odasındaki gecelik sahnesine denk geldim. Dedim noluyoramk bunu da yapmazlar herhalde
Çocuklar arasında da aşk yasatıyorlar kafayı bozdular iyice nasıl ekran basında tutablirz diye yırtınıyorlar işte. İzleyenlere de Allah akıl fikir versin. Seküler oldukları için ay çokkk tatlııı🥰 Ama dindar olsalar sapık olurlardı👌🏻
Valla özcan denizde kendisinden 30 yaş küçük bir kızla evlendi acun ılıcalıda 25 yaşında bir kızla evlendi alişanda kendisinden 20 yaş küçük bir kızla evlendi eser yenenlerde kendisinden 20 yaş küçük bir kızla evlendi. İş adamlarının çoğuda çıtır kızlarla evleniyor. Demekki yürüyormuş
Bahsettiklerinin hepsi boşandı Eser hariç. Eser'in de karısı ünlü olmak için kullanıyor kocasını, yeterince takipçi kasınca boşayacak. Boş hayallerin olmasın
Kadınlar kendi yaşıtlarına bile tahamül edemiyor kendisinden yaşça küçük erkeklemi olacaklar komik olma😂 Adamların parası var çıtırlarla olacaklar tabi ne yapsınlar kartlaşmışları😂