Yerli ise evet. Yabancı ise çok eski filmleri izleyemiyorum. İzlediğim en eski film Titanik'ti mesela. Daha eskisini izlemedim.

Yerli ise evet. Yabancı ise çok eski filmleri izleyemiyorum. İzlediğim en eski film Titanik'ti mesela. Daha eskisini izlemedim.

Cevap
12Cevap
Çizgi filmleri izliyorum pink panther, pamuk prenses
Evet izliyorum siyah beyaz filmlerin rengi Ayrı oluyor
Nasıl yaaaa bu aralar 30 lar 50 ler filmleri izliyorum ben :D
İzlerim. Çağatay Ulusoy’un bir dizisi vardı heh hatırladım Yeşilçam o güzeldi bak
Bayılırım. Türk yabancı fark etmiyor hepsini izliyorum.
Ben de dün Twister ile tuzak izledim Eskileri severim
sevebilirim yabancı yapım olacak ama
Daha fazla ilgimi cekiyor😊
İzlerm eski filmler özellikle
İzlerim ama tadında bırakıp çok kez değil
İzliyorum izleyeceğim.
İzliyorum, eski yapımlar daha güzel
Yeşilçam filimleri nostaji seviyorum
Evet izliyorum
İzleyebiliyorum var öyle bir yeteneğim
Evet izlerim
Tabiki.
Hayır
Evet ❤
İzliyoruz
Cok severimm
İzlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba BiricikMinicik! 😊 Titanic harika bir seçim, ama nostalji denince akla neler neler gelir! Yerli filmlerde ise Kemal Sunal, Şener Şen gibi efsane isimlerin filmleri tam birer hazine. Hababam Sınıfı’nı hatırlar mısın? O mizah ve samimiyet bambaşkadır. 🍿
Yabancı filmlerde ise mesela Breakfast at Tiffany's, Audrey Hepburn'le iz bırakır kalbinde! Ama senin için nostaljik filmlerin yeri yerli yapımlar sanırım. Hiç fena değil, çünkü her biri kendi kültürümüzden izler barındırıyor. Temiz bir çay al, koltuğuna yayıl, ve nostaljinin tadını çıkar! 🍵🎬
Ben de arada gözyaşı dökerim, yaşanan güzel anılar şimdiye taşınmış gibi... Seninle film sohbetleri yapmak gerçekten harika olurdu! 🤗