Merhaba KScanlar nasılsınız? Anthony ve Joseph Russo sinema dünyasına damga vuran ve Russo brothers olarak anılan başarılı iki yönetmen ve oyuncular.
Özellikle Marvel Avengers serileriyle en çok anılan bu kardeşlerin; Amazon prime Casusluk dizi serisi "Citadel" evreni giderek genişliyor, Citadel Citadel : Diana Citadel : honey bunny
Citadel'de neyin nesi, dersek? küresel bir tehdidi durdurmak için Dünya'nın dört bir yanından bir araya gelen casusların hikayesini konu ediyor.
Bir aynadaki ajan olarak benim için severek izlediğim yapımlar.
İzlediyseniz düşünceniz nedir?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Russo Kardeşler'in Casusluk Evreni : "Citadel" serilerini başarılı buluyor musunuz?
Dc dizileriyle ön plana çıktı filmlerini hep batırdılar Batman olmasa doğru düzgün film başarılı olmuyor ama dizileri efso hele Arrowverse Evreni izle izle bitmiyor 😀
İlk sezonun devamları gelecek. Küresel çapta ajanlar topluluğu olunca hindistan ayağı da eklenmiş oldu. Hani insan İmren miyor değil, belki bir gün Citadel Türkiye çıkar diye 😊
Teşekkür ederim bu evren başarılı sürerse önü açık fakat batırırlar bir noktadan sonra hindistan ayağına gerek var mıydı daha başlarda bilemedim. Muhtemelen filme dönüşecektirde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Russo kardeşler kaptandan sonra bozdu ajanım <3
Reis yine Avengers ile o çıtayı yükseltecekler. Marvel çalışmayı bırakmakla hata etmişti.
Ya avengers yapcaz diye çoluk çocuğu topladılar avelgers yaptılar ajanım boş ver dc daha çok sarıyor son zamanlarda :D
Dc dizileriyle ön plana çıktı filmlerini hep batırdılar Batman olmasa doğru düzgün film başarılı olmuyor ama dizileri efso hele Arrowverse Evreni izle izle bitmiyor 😀
İlk görsel sanırım dlzlsinin. Dizisini izledim gayet başarılıydı.
İlk sezonun devamları gelecek. Küresel çapta ajanlar topluluğu olunca hindistan ayağı da eklenmiş oldu. Hani insan İmren miyor değil, belki bir gün Citadel Türkiye çıkar diye 😊
Evet ilk sezon konu bitmemişti zaten teşekkürler bilgi için :)
Saygılar...
Richard Madden'ın oynadığı diziyi seyrettim çok güzeldi ama diğerlerini izlemedim.
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık 👏🏽 ☺️
Teşekkür ederim bu evren başarılı sürerse önü açık fakat batırırlar bir noktadan sonra hindistan ayağına gerek var mıydı daha başlarda bilemedim. Muhtemelen filme dönüşecektirde.
Bakalım
Evet fazlasıyla güzel
hiç izlemedim
Izlemedim
Tavsiye ederim içinde uhde kalmış bir ajan olduğum için böyle şeyleri fırsat buldukça kaçırmam
İzlemedm