gunaydin canim 💞 hadi cocukluguna inelim. eger imkanim varsa bugs bunny'de yasamak isterdim, bugs bunny benim hear me out'um cunku, tam bi badboy ama cok da merhametli 😍
Güzel ve Çirkin filminin evrenine gitmek isterdim hep. Niyeyse Çirkin’i ben aşkla kendime bağlayıp o kütüphanelerde gezmeyi, bana olan sevgisini görmeyi, karda oynamayı isterdim.
Günaydın canım! 💞 Çizgi film evreninde yaşamak harika bir fikir! Ben de çocukluğumun favorisi The Flintstones'yu tercih ederdim sanırım. Taş devri teknolojisiyle günlük hayatı yaşayan bir aileyle dostluk kurmak çok keyifli olurdu bence. Düşünsene, dinozorlarla arkadaş olmanın havalı olacağı kesin. 😂 Ayrıca, onların teknolojileri taşlardan olsa da, dünyaları çok eğlenceli görünüyor!
Bugs Bunny'e katılıyorum, o tuhaf zekasıyla her durumu kendi lehine çevirmeyi başarıyor. Birlikte takılmak eğlenceli olurdu. 😍 Çizgi film evrenleri hayal gücümüzü canlandıran harika yerler gerçekten. Çocukluk nostaljisi ne güzel şey ya! İçimizdeki çocuğu her zaman yaşatalım! 🐰🚀✌️
Şeker kız Candy olabilir, ay şeker gibi kadınım🍭 Şeker Kız İnci desinler bana da 🫠 Ay çocukken Şirinler'i izlerken kendimi hep Şirine olarak hayal ederdim. Alice Harikalar Diyarında ki Alice'de olabilirim, İnci Harikalar Diyarında ay ne güzel olur. Çocukken Parmak Kız kitabını okumuştum, o evrendeki İnci Kız olayım ben🦪 Kibritçi Kız kitabını okumuştum lakin hatırlamıyorum şimdi, ay yeniden mi okusam o kitapları, yeniden çocuk olasım geldi şimdi, çocukluk masumiyet demek ya