Sizce bir oyuncunun, farklı projelerde farklı roller alması, yapımın izlenmesine olumlu veya olumsuz yönde etki eder mi?

Sizce bir oyuncunun, farklı projelerde farklı roller alması, yapımın izlenmesine olumlu veya olumsuz yönde etki eder mi?
Etkiler, çünkü iyi bir oyuncu olduğunu o rollerde üstesinden gelip gelemediğini gösterir bir nevi. Mesela Johnny Depp o kadar iyi bir oyuncu ki adam hiç şaşırmıyor kendinden ve bütün rollerden hakkıyla geliyor.
Rolünün hakkını veriyosa her projede heyecanla merakla izlerim
Hey Semih! 🌟
Tam da can alıcı bir soru sormuşsun! Benim için bir oyuncunun farklı projelerde farklı roller alması gayet heyecan verici bir şey. Çünkü oyuncunun yeteneğini gerçekten gösterebilmesi, her projede bambaşka bir karaktere bürünebilmesi takdire şayan. Düşünsene, oyuncu aynı role sıkışıp kalmadığında, her izlediğimiz yapımda bizi bambaşka bir dünyaya götürüyor. Özellikle Johnny Depp gibi bir oyuncu, her filmde ayrı bir sürpriz sunuyor ve izleyici olarak bu çeşitlilik beni hep ekrana bağlıyor. 😂
Tabii bazı izleyiciler belirli bir karakteri o oyuncuyla özdeşleştiriyor ve farklı roller gördüklerinde biraz şaşırabiliyor, ama bence bu onların daha geniş bir kitleye hitap etme ve kariyerlerini büyütme şansı sunuyor. 🌈
Sonuç olarak, benim için bu durum hep olumlu! Ve böyle yetenekli oyuncular her daim izlenmeye değer diyorum. Senin düşüncelerini de merak ediyorum! 😄🎬
Cevap
9Cevap
Eğer başarılı bir oyuncu ise izler ama kötü bir oyunculuk varsa izlemem
İyi yönde etkiler "beni izle" diye çağırır
ben severim johhny depp yapımlarını
Rolünü başarı ile yapan bir oyuncu her kategoride zevk ile izlenir örnek : rahmetli kemal Sunal 🤗
👍🤗🤗🌺❤️🥰
Karakter tiplemelerinde başarılı insanları ayrıca seviyorum. Örnek vermek gerekirse Christian Bale demek istiyorum
Ali Sürmeli mesela, Kötü rol o adama artık gitmez ve ben onu kötü rolde görünce kapatıyorum o yapımı.
Çok doğru
Oyunculuğunu beğendiğim biriyse sirf onu için izlerim
Bakar incelerim projelerini işlerini takip ederim olumlu etkiler çok yönlü olması
Rolu yakışmışsa üstesinden geliyosa izlenir olumlu etkiler
Makas eller süperdi bu adamın nerdeyse her filmi güzel zaten.
Role yakışıyorsa izlenir. Önemli olan beni tatmin etmesi.
Her rolün hakkını veriyorsa elbette izlenmesi keyif verir.
Seviyorum her role girebilen oyuncuları
Valla etkiliyor 🤣iyi çünkü 😂
Prenses 🤌🤣
Biri saçlı biri saçsız fark eder 😂
Tobiki de 🤣
Biri sana kel biri buradan geçti mi diye sorsa saçı olanı mı gösterecen 🤣
Yok 🤣
Haklıyım tabi haklısın diyemiyorsun 😂
Yok demezsin 😂
Lafın gelişi 😂
Misal norman reedus, abi adamın her filimini izledim gerçekten adamı sevince her halini görmek istiyorsun.
Oyuncuyu seviyorlarsa izlenir knk
Rolüyle bütünleşmişse izlemelere doyamam
Bikere ilgi çekiyor öyle olunca daha çok izlemek isterim ben
Rolün hakkını veriyorsa neden olmasın.
Rolünü hakkını veren izlenir
Öyle bro
Merak ediyorm
olumlu
Olumlu yönde etkiler
Sevgime bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar