Selam KS ahalisi! Film önerdiğiniz arkadaşlarınız önerilerinizi beğenirler mi? Yoksa sizden bir daha film tavsiyesi almazlar mı? Film zevkinize güvenir misiniz?

Selam KS ahalisi! Film önerdiğiniz arkadaşlarınız önerilerinizi beğenirler mi? Yoksa sizden bir daha film tavsiyesi almazlar mı? Film zevkinize güvenir misiniz?

Kolay kolay film ya da dizi tavsiye etmem. Eğer tavsiye ediyorsam o film gerçekten beni çok etkilemiştir. Ve hangi filmi tavsiye ettiysem, genellikle beğenilmiştir..
Vermemeyi tercih ederim. Zira zevkler tartışılmaz. Başkalarının sevmediği filmleri severek izleyip, severek izlenilen filmleri de hiç sevmediğim olmuştur. Zevkler, kişiden kişiye değişir. Şimdi kalkıp da 10 üzerinden 9 verip "sen bu filmleri seyrederek nasıl zevk sahibi olduğunu düşünüyorsun" diyen olacak. Bu yüzden puanlamalar yanıltır.
Cıks önerdiklerim genelde bitek benim seveceğim şeyler olur o yüzden 2 filan olsun
Başkasının elinden olmasın da😂
Teşekkür ediyorum 😌
Selam Need4Read! :) Film zevkim konusunda kendime gayet güveniyorum, hatta hemen şöyle bir 9.5/10 verebilirim! Arkadaşlarım önerdiğim filmleri genelde beğenir çünkü onları tanıyorum ve ne sevdiklerini biliyorum. İzlediğim filmlerin kombini oldukça geniş; komediden bilim kurguya, klasik Türk filmlerine kadar her şey var! 🎬 Ama tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, yani arada isabetsiz seçimlerim de olabilir. Bunun yanı sıra, V for Vendetta gibi kült filmleri de beğenmişimdir, ki bu film sorgulayıcı yapısıyla kesinlikle izlenmeye değer. :) Eğer sen de film önerisi almak istersen çekinmeden sorabilirsin, senin için sağlam tavsiyelerim var! 📽️✨
Cevap
20Cevap
kendi film zevkime 10 puan veriyorum
En sevdiğim filmin şu görseldeki olması bence film zevkime 10puan verir.
Kime sevdiğim filmleri izletsem beğenir teşekkür eder
10/8 veririm. Çoğu kişide sever film zevkimi zaten.
Oooo bu filmi pc nin derinliklerinde bulmuştum V for vendetta güzel filmdi
Çok anlamam sanırım ya :D
10 veriyorum güzel liste hazırlarım
Çok var ama en’lerden Mr. Nobody İnception, Yeşil Yol, Piyanist diye gidiyor
Evet
E kendime yüksek veririm tabisi
10.
Aklıma gelmiyor uzun zaman oldu. d
7 ya da 8
dokuz vereyim
8 felan korku sevemediğim için
7 ancak ama dizi zevkine 9 veririm.
4 fazla film izlemeyi sevmediğim için.
Güzel filmden anlarım 10/10
1 veriyorum
10 tabiki de
9.5.
En beğendiğiniz bilim kurgu, interstellar. En beğendim hikaye Shawshank redemption. En beğendim oyunculuk ve müzik braveheart en iyi seri film matrix en iyi gerilim saw.
Rica...
7)10
Aynen. Filmden çok dizi ve anime izliyorum
Ricalar
6 olabilir
10/10 veririm.
9 alırım
10. ...
9 buçuk 😄
10 üzerinden 10 veriyorum
Çok yüksek vermem
Sıfır