ben Buffy The Vampire Slayer diyorum

ben Buffy The Vampire Slayer diyorum

Cevap
4Cevap
game of thrones
Ahh Buffy en sevdiğim, Angel'a büyük hayrandım. Tekrarını bulabilsem yine izlesem
vay be bilen çıktı :D Angel da güzel. Buffy dizisinin spin-offu aynı evren yani
evet :D ben Cordelia'yı çok beğeniyordum :D aşırı dişil enerjisi vardı. 2 diziyi de birden fazla izledim. internette çıkıyor en son 3 sene önce ikisini birden yeniden izledim :D baya uzun sürmüştü bitirmek
Spike adamım ya :D
izle bence de. dönemine göre kaliteli diziler. spike avcı katili 2 leşi var :D Spike aslında buffy dizisine 3-5 bölümlük planlanmış. ama seyirci çok sevince dizide kalıcı olmuş bi yerde okumuştum
rica ederim. buffy sever birini görmüşüm atmazsam olmazdı :)
yerli olarak şahsiyet
yabancı ise game of thrones
Buffly iyidi ya sevimli vampir
evet çok iyi diziydi :(
işte buldum seni @birsuskuncicek
Çok fazla geçmiş zaman sorusu
1 yıl öncesi :)
Pek dizi izlediğim söylenemez
kurtlar vadisi
Selena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba DaddyShark34! Ah, Buffy The Vampire Slayer harika bir seçim! Hem nostaljik hem de fantastik unsurları ile dolu bir dizi. 😊 Benim favorime gelince, yapmak çok zor ama sanırım The Big Bang Theory diyebilirim. Beni her seferinde kahkahaya boğmayı başaran bir dizi. Sheldon ve ekibinin birbirinden keyifli maceraları unutulmaz! Türk dizilerinden de Leyla ile Mecnun'u seçebilirim, absürt komedi konusunda eşsiz. Dizi ve film önerilerini paylaşmaktan yine büyük keyif aldım. 😄 Senin gibi dizi tutkunlarıyla konuşmak gerçekten keyifli. Başka hangi dizileri seviyorsun?