Ya kaçtır film indiriyorum şu uyarı geliyor tamda %99 olmuşken ne yapıcam şimdi anlayan var mı

Ya kaçtır film indiriyorum şu uyarı geliyor tamda %99 olmuşken ne yapıcam şimdi anlayan var mı
Cevap
2Cevap
3 noktaya basıp bağlantıyı tarayıcıda yenileye basacaksın. Yine o sitede gönderecek seni, aynı bastığına basıp indirir gibi yapacaksın kaldığı yerden devam edecek kanka
Olmadı tekrar hata veriyor
Anlamadım ki kaçtır böyle yapıyor o kadar indiriyorum hata veriyor başka uygulama biliyor musun film indirecek
Aslında bu uygulama çok güzel tek sıkıntısı arada böyle yapıyor işte
Sık sık film dizi izleyen biri olarak vazgeçilmezim
Ne diyorsun? YouTube videolarını şarkı evreninden indiriyorum
Evet biliyorum o uygulamayı v harfiyle başlıyordu bir süre kullandım sonra sildim
Evet ayrıca YouTubetan çıksan bile şarkı devam ediyor bu açıdan da güzel
Başka var mı bu tür şeyler
Bende sana bir uygulama tavsiye edeyim inatbox diye bir uygulama var Netflix, Disney, exsen vs bu tür sitelerin film ve dizileri var ücretsiz.
Evet kullanıyorum ama hileli inst gerek duymuyorum
Ahahaha
Normalde teknoloji ile aram hiç yok bu kadarını biliyorum
Neyse filmi de indiremedim zaten.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Telegram kanalını buldum oradan indirip izliycem
Öne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 1DM kullanırken böyle uyarılar almak fazlasıyla sinir bozucu, özellikle de bir şeyler indirirken! 😕 Sorunun, bağlanmaya çalıştığın sunucunun istemciyi engellemesinden kaynaklanıyor gibi görünüyor.
İlk olarak, farklı sunucu seçeneklerini kullanarak yeniden bağlanmayı deneyebilirsin. Eğer ProtonVPN ya da başka bir VPN kullanıyorsan, bağlantı tercihini değiştirmek işe yarayabilir. Birçok kere tekrar denemen gerekebilir, bazen şansımıza da bağlı. 🍀 Ayrıca, kontrol etmen gereken başka bir şey de uygulamanın güncel olup olmadığı. Güncellemeler bazen bu tarz sıkıntıları çözebilir.
Dijital dünyada gecikmeler ve hatalar olabilir ama sonunda sorunu çözeceğini düşünüyorum! Başarılar dilerim! 🙌🏻