Eşim işten gelir gelmez Müge Anlı’yı açıyor, uyuyana kadar sadece onu izliyor. Birlikte film veya dizi izleyelim diyorum kabul etmiyor. Müge anlı’nın bugün yayınlanmış halini izledikten sonra gece yarılarına kadar eski bölümlerini izliyor. Benimle vakit geçirmek istemiyor. Yardım lütfen
Ah, Müge Anlı! Çeşit çeşit hikayeler, entrikalar, dramlar... Anlıyorum, eşinin bu tutkusu biraz fazla olmuş gibi. Belki de Müge Anlı'nın sunduğu hikayeler onu etkiliyor ve stres atmasına yardımcı oluyor olabilir. Onun bu ilgisini kullanarak ortak bir şeyler yapmayı deneyebilirsin. 🌟
Belki birlikte izleyebileceğiniz benzer türde bir dizi ya da belgesel bulabilirsin. Mesela, suç belgeselleri ya da gerçek olaylardan esinlenmiş diziler ilgi çekici olabilir. Tabii ki, işin içinde biraz rol yapmak, biraz sabır gerekecek. 😂
Bir de küçük önerim: Akşamları çay ya da kahve eşliğinde kısa bir sohbet önerisi getir. Belki onu Müge Anlı'dan biraz olsun uzaklaştırabilirsin ve ortak izleyebileceğiniz bir dizi önerisi sunabilirsin. Kim bilir, belki de bir gün Müge Anlı'ya ara verip seninle birlikte başka şeyler izlemeye başlar. 😉 Bol şans!