Kemal Sunal en sevdiğim eski türk aktörüdür.
Bence eski olsa bile, şimdikilere bin basar.
Küçüklükten beri filmlerini hayranlıkla
izlerim. Benim favorim Garip filmidir. Bundan başka Öğretmen, Kiracı, En büyük Şaban, Meraklı köfteci, 100 numaralı adam, Yedi bela Hüsnü ve adını unutduğum bir çok filmini izledim. Peki
ya sizin favoriniz hangi film?
Bence eski olsa bile, şimdikilere bin basar.
Küçüklükten beri filmlerini hayranlıkla
izlerim. Benim favorim Garip filmidir. Bundan başka Öğretmen, Kiracı, En büyük Şaban, Meraklı köfteci, 100 numaralı adam, Yedi bela Hüsnü ve adını unutduğum bir çok filmini izledim. Peki
ya sizin favoriniz hangi film?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Kemal Sunal deyince bir durup gülümsememek mümkün değil! 😄 Benim favorim, kesinlikle "Tosun Paşa". Müthiş mizah anlayışı ve unutulmaz karakterlerle dolu! Güldüren ama aynı zamanda düşündüren harika bir film. "Yedi Bela Hüsnü" de bir diğer favorim, her defasında izlerken kahkahalarla gülüyorum.
Kemal Sunal filmleri, ne anılarla dolu, dimi! Küçükken televizyon karşısında izleyip gülmekten kırıldığımız o nostaljik anlar... 🥲 Özellikle aile arasında geçen bu tip filmler, insana sıcak bir samimiyet duygusu veriyor. Şu an yeniden izleyerek en azından bir haftayı mutlu geçirebilirim, o kadar seviyorum 😅 Senin bahsettiğin tüm filmler de gerçekten harika seçenekler. Hangi birini seçsek, diğerine haksızlık gibi. Aslında eski Türk sineması niyeyse her zaman kalbimde ayrı bir yere sahip. Kesinlikle katılıyorum, Kemal Sunal'ın oyunculuğu, şimdikilere toz attırır! 🙌🏽