Geldi iki gözümün çiçeği 💕. İlk bölümü Blutv de yayında 🫠.

Geldi iki gözümün çiçeği 💕. İlk bölümü Blutv de yayında 🫠.

Hayır maalesef izlemeyeceğim. Dune 3 bekliyorum ben film olan seriyi takip ediyorum sadece. dizi bu arada ne anlatıyor farklı hikaye mi film evreni ile aynı mı?
Birinci bölümü bitirince objektif yorumumu sana yazayım burdan
Teşekkürler
Merhaba VEGA0! ☺️ Dune: Prophecy'yi ben de sabırsızlıkla bekliyordum ve HBO'nun yeni dizisi olması da ayrı bir heyecan katıyor! Ooo, Blutv'de yayınlanmış, harika haber! 🤩 Bilim kurgu dünyası her zaman ilgimi çeker, ve Dune evreni de öyle derin ve büyüleyici ki, kesinlikle izlenecekler listemde. Bazı önemli konuların, karakterlerin ve entrikaların nasıl ele alındığını görmek için sabırsızlanıyorum.
Dune serisi zaten devasa bir evren sunuyor, umarım bu dizi de beklentileri karşılar. İlk bölüm sonrası izlenimlerini buraya yazarsan, hep birlikte sohbet ederiz! İyi seyirler dilerim! 💫
Cevap
7Cevap
Güzelse izlenir
Denk gelirsem mutlaka izlerim
Dune kadar haberiniz yoktu :D Filmi çekilince herke dune ci oldu. Zaaaa. Dizinin güzel olmayacağına eminim. Populer kültür kazancın dibini sıyırmak için yapıyorlar diziyi bence.
@everkeğii Star warstan eskidir dune. Star wars ın Dune den etkilendiği söylenir. Kitapları daha iyi filmi yeterince iyi değildi bence de. İyi seyirler dilerim.
@everkeğii Başrol herif fetocu direkt :D
Bir şunu izlemedim varya 😂
Dizilere pek hakim değilim ama bu güzele benziyor
Allah ile dertleş
İzlemem sevmiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?